Η εξομολόγηση Τσιμιτσέλη για το μπούλινγκ: «Εγώ δεν ήμουν θύμα, ήμουν η χειρότερη κατηγορία» (pic)

Η εξομολόγηση Τσιμιτσέλη για το μπούλινγκ: «Εγώ δεν ήμουν θύμα, ήμουν η χειρότερη κατηγορία» (pic)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δίνει μια συμβουλή στα παιδιά, με αφορμή την πρώτη μέρα της κόρης του στο σχολείο.

Τα χρόνια περνάνε και η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη, μεγάλωσε και φέτος πηγαίνει στην Πρώτη Δημοτικού. Μπορεί το ζευγάρι να έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, αλλά για πάντα προτεραιότητά τους θα είναι η ευτυχία της κόρης τους, Εύας.

Σήμερα λοιπόν, ο πατέρας της ανέβασε στα social media μία φωτογραφία μαζί της και ταυτόχρονα έκανε μια εξομολόγηση για τα δικά του σχολικά χρόνια. Μίλησε για το μπούλινγκ και τη δική του στάση, ενώ στη συνέχεια έδωσε μια συμβουλή σε όλα τα παιδιά.

Αναλυτικά το post του: «Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού! Περνάνε τα χρόνια. Πώς γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια; Μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον ή να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω!

Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπούλινγκ! Εγώ δεν ήμουν θύμα, δεν ήμουν θύτης, ήμουν η χειρότερη κατηγορία, αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε!

Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα social, θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπούλινγκ στο σχολείο, να επέμβουν, να μιλήσουν στην δασκάλα τους, στον καθηγητή τους, σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο, αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα. Ώρα να σταματήσει! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού !!!! Περνάνε τα χρόνια 🙂 πως γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια ?μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον η να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω !!! Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του μπουλινγκ ! Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης ήμουν η χειρότερη κατηγορία ,αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε !!! Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα σοσιαλ θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπουλινγκ στο σχολείο να επέμβουν να μιλήσουν στην δασκάλα τους ,στον καθηγητή τους ,σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα ώρα να σταματήσει !!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας !!!!!!#stopbullying #friendshipgoals #future

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ