Κάρλι Σάιμον: «Η Τζάκι συγχωρούσε τις απιστίες του Κένεντι και έβρισκε τον Ωνάση πολύ σέξι»

Κάρλι Σάιμον: «Η Τζάκι συγχωρούσε τις απιστίες του Κένεντι και έβρισκε τον Ωνάση πολύ σέξι»

H τραγουδίστρια Κάρλι Σάιμον, πέρα από τη μουσική της, έγινε διάσημη και για το δεσμό της με το Γουόρεν Μπίτι, για τον οποίο έγραψε και το περίφημο τραγούδι «You 're so vain».

H τραγουδίστρια Κάρλι Σάιμον, πέρα από τη μουσική της, έγινε διάσημη και για το δεσμό της με το Γουόρεν Μπίτι, για τον οποίο έγραψε και το περίφημο τραγούδι «You ‘re so vain». Τώρα, στο αυτοβιογραφικό της βιβλίο «Touched by the Sun: My Friendship With Jackie», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, θα μιλάει για ένα άλλο διάσημο πρόσωπο και τη σχέση της μαζί του: Τη φιλία της με τη Τζάκι Κένεντι-Ωνάση.

Η Κάρλι Σάιμον παραδέχεται ότι της πήρε πολλά χρόνια για να μιλήσει δημόσια για τη φιλία της με τη Τζάκι Κένεντι, η οποία άνθισε την τελευταία δεκαετία της ζωής της δεύτερης. Όταν αποφάσισε να το κάνει, όμως αποφάσισε να τα πει όλα. Όπως, για παράδειγμα, τις σκέψεις που της είχε εμπιστευτεί η Τζάκι για τους πρώην συζύγους της -τον Πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι και τον Αριστοτέλη Ωνάση, όπως και για τα δύο παιδιά της.

«Γιατί γράφω για ένα άτομο τόσο ιδιωτικό, το οποίο απεχθανόταν τη δημοσιότητα; Επειδή όταν κάποιος επηρεάζει τη ζωή σου τόσο βαθειά όσο η Τζάκι τη δική μου, δεν μπορείς να μην γράψεις γι αυτό. Αλλά δεν τα αποκάλυψα όλα», είπε στο περιοδικό People η τραγουδίστρια.

Η Σάιμον γράφει ότι ήταν ο γιος της Τζάκι, ο Τζον Φ. Κένεντι τζούνιορ, που της τη σύστησε στο Martha’s Vineyard, το 1983. οι δύο γυναίκες ανέπτυξαν μια πολύ στενή φιλία που διατηρήθηκε ως το θάνατο της Τζάκι, το 1994, σε ηλικία 64 ετών. «Εγώ ήμουν νευρωτική, μποέμ και σκόρπια. Εκείνη ήταν πάντα σωστή», λέει η τραγουδίστρια. «Εγώ ήμουν αυτό που δεν ήταν εκείνη. Και νομίζω ότι αυτό της άρεσε πολύ». Παρότι η Τζάκι ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερη από τη Σάιμον και πολύ ιδιωτικό άτομο, δεν της πήρε πολύ καιρό για να ανοιχτεί στην τραγουδίστρια. Της μίλησε ακόμα και για τις απιστίες του Κένεντι.

«Καταλάβαινε ότι ο Κένεντι είχε κάνει κάποια βλακώδη λάθη», λέει η Σάιμον. «Όμως η Τζάκι συγχώρησε τις απιστίες του, επειδή ήξερε ότι αγαπούσε εκείνην πολύ περισσότερο». Η Τζάκι μίλησε και για το δεύτερο σύζυγό της, τον Ωνάση, τον οποίο παντρεύτηκε το 1968, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Κένεντι το 1963.

«Μου είπε ότι ήταν πολύ σέξι. Της τραγουδούσε στο γιότ του την πήγαινε σε υπέροχα μέρη για να κάνουν έρωτα», θυμάται η Σάιμον. «Ήξερε ότι το να τον παντρευτεί ήταν μια κίνηση ‘κακού κοριτσιού’. Στην πραγματικότητα δεν κατάλαβα ποτέ αν το έκανε από πείσμα ή επειδή τον αγαπούσε στ’ αλήθεια».

Πηγή: cnn.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ