Έβαλαν νερό από τον Ιορδάνη σε σόλες παπουτσιών ώστε να… περπατάνε «σαν τον Ιησού»

Έβαλαν νερό από τον Ιορδάνη σε σόλες παπουτσιών ώστε να… περπατάνε «σαν τον Ιησού»

Έβαλαν νερό από τον Ιορδάνη σε σόλες παπουτσιών ώστε ο ιδιοκτήτης να περπατά «σαν τον Ιησού». Πουλήθηκαν 2.500 δολάρια μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

Μια εταιρεία με έδρα το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης τροποποίησε τα Nike Air Max 97, εγκλωβίζοντας όπως υποστηρίζει 60 κυβικά εκατοστά νερό από τον Ιορδάνη ποταμό στις σόλες τους ώστε ο ιδιοκτήτης τους να μπορεί να αναπαριστά καθημερινά το θαύμα, σύμφωνα με τη σχετική βιβλική αναφορά, στον Ιησού που «περπάτησε πάνω στο νερό της Λίμνης της Γαλιλαίας».

Πρόσεθεσαν επίσης έναν μεταλλικό σταυρό στα κορδόνια των παπουτσιών, μια αναφορά στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο στο μπροστινό τους μέρος, ενώ μια πλαστική επικάλυψη γύρω από τη σόλα επιτρέπει σε τρίτους να βλέπουν το νερό να κυλά κάτω από τα πόδια του ιδιοκτήτη.

Τέλος μια σφραγίδα που προσιδιάζει στην επίσημη σφραγίδα του Πάπα στο κουτί των παπουτσιών καθώς και ένας άγγελος που αποτελεί αναπαράσταση του χαρακτικού «Μελανκόλια 1» του Γερμανού Albrecht Durer. Το ζευγάρι πουλήθηκε μέσα σε ένα λεπτό από την κυκλοφορία του, στις 8 Οκτωβρίου, ενώ οι τιμή ξεκινά από τα  2.499 δολάρια!…

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ