Μαράια, το κορίτσι του Γιάννη Αντετοκούνμπο -Ποιος είναι ο τρελός έρωτας του NBAer που περιμένει το παιδί του (pics)

Μαράια, το κορίτσι του Γιάννη Αντετοκούνμπο -Ποιος είναι ο τρελός έρωτας του NBAer που περιμένει το παιδί του (pics)

Πατέρας, για πρώτη φορά, θα γίνει σε λίγο καιρό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την σύντροφό του να κάνει την ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Η Μαράια, η σύντροφος του πολυτιμότερου παίκτη του NBA, ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία που δείχνει μια φανέλα με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την λέξη next δίπλα, γράφοντας στην λεζάντα «Baby Freak is coming soon», αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο στους φαν της πως ο διάσημος παίκτης θα γίνει πατέρας.

Μάλιστα, η Μαράια συμπλήρωσε στο ποστάρισμα της παίζοντας με την ανάδειξη του Γιάννη ως MVP της περσινής σεζόν στο NBA: «Most Valuable Baby». Η επική αντίδραση του Γιάννη; «Ποιος είναι ο πατέρας;» αναρρωτήθηκε τρολάροντας ο Greek Freak με τον αδερφό του Θανάση να στέλνει καρδούλες.

Ποιο είναι το κορίτσι του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Η Μαράια Ρίντλσπριγκε γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ασχολείται με το βόλεϊ. Κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια και ήταν στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Ενα χρόνο μετά την αποφοίτησή της το 2013, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».

Η 27χρονη με το που γνώρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έγιναν ζευγάρι, δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με μαζί του στα social media, όπως αντίστοιχα και ο άσσος του NBA, με αποκορύφωμα την Παρασκευή όταν ανακοίνωσαν μέσω Instagram ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η καθημερινότητα της Μαράια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Μια από τις φωτό που είχε μοιραστεί η Μαράια με τον σταρ του NBA και είχε κάνει θραύση ήταν αυτή που φορούσε μια μάσκα προσώπου, με την νεαρή να σχολιάζει: «Επειδή όλοι οι σταρς είναι και φυσιολογικοί άνθρωποι».

Φυσικά, όλα αυτά τα χρόνια, η Μαράια, δεν λείπει από το πλευρό του Γιάννα Αντετοκούνμπο στις σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Και φυσικά, ήταν δίπλα του τη μεγάλη βραδιά που ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA, όπως και όλη η υπόλοιπη οικογένεια του Ελληνα άσσου του NBA.

Το ταξίδι στην Ευρώπη και στην Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια, το περασμένο καλοκαίρι ταξίδεψαν μαζί στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Ενας από τους πρώτους σταθμούς τους ζευγαριού ήταν το Παρίσι από όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πόσταρε φωτογραφίες αγκαλιά με το κορίτσι του.

 

View this post on Instagram

 

Disney world day 2✅

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Και φυσικά με όλη του την οικογένεια, τα αδέλφια και τη μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που είναι αχώριστοι. Η Μαράια έδειχνε από νωρίς να έχει γίνει κανονικότατο μέλος της οικογένειας Αντετοκούνμπο και η ολοκλήρωση θα έρθει σε λίγους μήνες όταν θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον ή την Αντετοκούνμπο junior, της οικογένειας που πλέον ζει στις ΗΠΑ.

 

View this post on Instagram

 

Family ❤️

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Στη συνέχεια όλη η οικογένεια Αντετοκούνμπο, μαζί με την Μαράια φυσικά, βρέθηκε στην Ελλάδα, αρχικά για τη μεγάλη γιορτή που στήθηκε για τον άσσο του NBA στα Σεπόλια και το event της παρουσίασης του δικού του παπουτσιού από τη Nike.

Ακολούθως, όλοι μαζί χαλάρωσαν για λίγες ημέρες στη Μύκονο.

Αντετοκούνμπο: Τα παιδιά μου μπορεί να γεννηθούν στις ΗΠΑ, αλλά θα μιλούν ελληνικά

Σε συνέντευξή του πριν λίγο καιρό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωνε πως πάνω απ’ όλα βάζει την οικογένειά του, ενώ μιλούσε και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά λέγοντας πώς σε κάθε περίπτωση και μολονότι το πιθανότερο αυτά θα γεννηθούν στις ΗΠΑ, θα μιλούν ελληνικά. «Θέλω τα παιδιά μου να μιλούν ελληνικά, το ξέρω ότι το πιθανότερο είναι να γεννηθούν στις ΗΠΑ, αλλά θα τα μάθω να μιλούν τη γλώσσα μας», είχε πει χαρακτηριστικά. Και τώρα όπως φαίνεται όλο αυτό θα γίνει πραγματικότητα, ίσως πιο σύντομα από ότι και ο ίδιος φανταζόταν!

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ