Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τι να την κάνει την Επιτροπή Εφέσεων το ποδόσφαιρο; Εχει τον Μπαλτάκο, που είναι μύστης της νομικής επιστήμης.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καυτή Ιταλίδα δημοσιογράφος αποκάλυψε μυστικό έρωτα με ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους! (pics)

Ερωτευμένη με ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους δηλώνει η Ιταλίδα αθλητική δημοσιογράφος, Μιρσέλα Περσίκο, όπως παραδέχθηκε στην εφημερίδα «Torinerò».

Καυτή Ιταλίδα δημοσιογράφος αποκάλυψε μυστικό έρωτα με ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους! (pics) | to10.gr

Η καυτή Ιταλίδα δημοσιογράφος, Μιρσέλα Περσίκο, αποκάλυψε τη σχέση της με τον κεντρικό αμυντικό της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι, τονίζοντας πως η σχέση τους δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας μιας και δεν είναι τόσο αποδεκτό μία δημοσιογράφος και ένας ποδοσφαιριστής να έχουν σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 38χρονη μίλησε στην εφημερίδα «Torinerò» για τον Ρουγκάνι, αλλά και το πως γνωριστήκανε με τον Ιταλό αμυντικό σε έναν αγώνα τένις στην Μπρέσια και πλέον οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ελκυστικά ζευγάρια του «Calcio» μη διστάζοντας να δείχνουν δημόσια την αγάπη τους.

«Γνωριστήκαμε σε έναν αγώνα τένις στην Μπρέσια. Ερωτευτήκαμε αμέσως. Η σχέση μας δεν είδε το φως της δημοσιότητας καθώς δεν είναι προτιμότερο μια αθλητική δημοσιογράφος να μην έχει συναισθηματικό δέσιμο με αθλητές», παραδέχθηκε η Μιρσέλα Περσίκο στις δηλώσεις της.

Δείτε την καυτή δημοσιογράφο: