Όλες οι κορυφαίες ατάκες του Θανάση Βέγγου σε ένα βίντεο!

Όσα και αν γράψουμε για τις αξέχαστες στιγμές γέλιου που μας προσέφερε για δεκαετίες ο αγαπημένος Θανάσης Βέγγος είναι λίγα.


Όλες οι κορυφαίες ατάκες του Θανάση Βέγγου σε ένα βίντεο! | to10.gr

Όσα και αν γράψουμε για τις αξέχαστες στιγμές γέλιου που μας προσέφερε για δεκαετίες ο αγαπημένος Θανάσης Βέγγος είναι λίγα. Αμέτρητες ταινίες που έγιναν στο πέρασμα του χρόνου κλασικές, εξαιρετικές ερμηνείες που άλλαξαν τον χώρο του ελληνικού κωμικού κινηματογράφου και ρόλοι που λατρεύτηκαν από όλους τους Έλληνες! Όσο για τις ατάκες, αυτές είναι κυριολεκτικά διαχρονικές και γεμάτες κωμικό αυθορμητισμό…

Πόσες μα πόσες φορές έχουν αφεθεί να απολαμβάνουμε παλιές ταινίες του Βέγγου που ακόμη και σήμερα μας προσφέρουν το ίδιο γέλιο μέσα από τις απίθανες σκηνές που ξεχώρισε το κοινό. Μικροί και μεγάλοι, ακόμη και αν δεν έζησαν την εποχή του Θανάση Βέγγου, σίγουρα έχουν δει ταινίες του και οπωσδήποτε θυμούνται σκηνές και ατάκες. Ανάμεσα λοιπόν στα αρκετά βίντεο που βρίσκει κάποιος στο διαδίκτυο, εμείς εντοπίσαμε ένα που περιλαμβάνει αρκετές από τις παραπάνω αγαπημένες σκηνές!

Επος: Ο Κούγιας έμεινε από βενζίνη στη μέση της Εθνικής!

Δείτε όλες τις απίστευτες ατάκες που μας άφησε «κληρονομιά» ο αγαπημένος Θανάσης Βέγγος, σε ένα απολαυστικό βίντεο που έχει δημοσιευτεί σε κανάλι του youtube:

Πηγή: daynight.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η Νικολέττα Ράλλη φόρεσε τα πιο σέξι νυφικά εσώρουχα και το Instagram παραληρεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο