Καθηγήτρια μαθηματικών παραιτήθηκε γιατί μοιάζει με πορνοστάρ!

Η 31χρονη Yulia Skuratova παραιτήθηκε από τη θέση της από το κολέγιο μηχανολογίας του Κεμέροβο, υποστηρίζοντας πως μια ομάδα μαθητών προσπάθησε να την εκβιάσει, εξαιτίας της ομοιότητάς της με μια ηθοποιό ερωτικών ταινιών.


Καθηγήτρια μαθηματικών παραιτήθηκε γιατί μοιάζει με πορνοστάρ! | to10.gr

Μια καθηγήτρια μαθηματικών σε κολέγιο της Ρωσίας υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη δουλειά της όταν μαθητές την κατηγόρησαν, λανθασμένα, πως εργαζόταν σαν πορνοστάρ στον ελεύθερό της χρόνο.

Η 31χρονη Yulia Skuratova παραιτήθηκε από τη θέση της από το κολέγιο μηχανολογίας του Κεμέροβο, υποστηρίζοντας πως μια ομάδα μαθητών προσπάθησε να την εκβιάσει, εξαιτίας της ομοιότητάς της με μια ηθοποιό ερωτικών ταινιών. Η συγκεκριμένη ομάδα μαθητών παρουσίασε στην καθηγήτρια μια σκηνή από ερωτική ταινία, με την πρωταγωνίστρια να της μοιάζει σε μεγάλο βαθμό. Εκείνη αρνήθηκε την παρουσία της στη σκηνή αυτή και παραδέχτηκε την εξαιρετική της ομοιότητα με τη πορνοστάρ.

Τσιτσιπάς: Το απίστευτο ποσό που θα εισπράξει από την κατάκτηση των ATP Finals

Στη συνέχεια, κι αφού η καθηγήτρια δεν υπέκυψε σε χρηματικούς εκβιασμούς, οι μαθητές ξεκίνησαν να διαδίδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως έχει… διπλή ταυτότητα και μετά τα μαθήματα, εργάζεται σαν ηθοποιός σε ερωτικές ταινίες!

Η φήμη εξαπλώθηκε στην πόλη του Κεμέροβο και ο ντόρος που δημιουργήθηκε την υποχρέωσε να εγκαταλείψει τη δουλειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια άλλη γυναίκα καθηγήτρια είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο κολέγιο πριν από μερικά χρόνια…

Πηγή: protothema.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο