Λέχμαν – Μπάχμαν, θα… χωρίσουν για 90 λεπτά (PICS&VID)

Η Αλίσα Λέχμαν και η Ραμόνα Μπάχμαν είναι δύο «καυτές» Ελβετίδες παίκτριες και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της χώρας, όμως σήμερα θα αναγκαστούν να παίξουν η μία εναντίον της άλλης... (PICS&VID)


Λέχμαν – Μπάχμαν, θα… χωρίσουν για 90 λεπτά (PICS&VID) | to10.gr

Είναι δύο όμορφες γυναίκες, έχουν την ελβετική υπηκοότητα, παίζουν ποδόσφαιρο στην Αγγλία και σήμερα (27/10) θα τεθούν αντιμέτωπες στο Γουέστ Χαμ – Τσέλσι. Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως οι ιδιαιτερότητες δεν τελειώνουν εκεί…

Διότι η Αλίσα Λέχμαν και η Ραμόνα Μπάχμαν είναι σύντροφοι στη ζωή, αλλά για 90 λεπτά θα αναγκαστούν να αφήσουν τα αισθήματα τους στην άκρη και θα είναι αντίπαλες, διεκδικώντας τη νίκη.

H πολυιδιοκτησία της Βουλής, νίκησε την πολυιδιοκτησία του ποδοσφαίρου. Mε την βοήθεια του πρωθυπουργού βεβαίως

Η Λέχμαν θα παίξει για τη Γουέστ Χαμ και η Μπάχμαν για την Τσέλσι, αλλά όπως τόνισαν σε κοινή στη συνέντευξη του στη «The Sun», «δεν νιώσαμε άβολα τις προηγούμενες μέρες και δεν υπήρξε καμία ένταση μεταξύ μας, αφού έχουμε αποδεχτεί ότι είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

Οι δύο Ελβετίδες δεν θα μονομαχήσουν πολλές φορές στη διάρκεια του παιχνιδιού, αφού αγωνίζονται στην επίθεση και οι χώροι δράσης τους είναι μακριά. Ωστόσο, είναι συμπαίκτριες στην Εθνική Ελβετίας. Οι ίδιες λένε ότι τα πήγαν περίφημα στις μέρες πριν. Τώρα, αν η μία έδιωξε την άλλη από το κρεβάτι, μόνο αυτές το ξέρουν…

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουλβς για Ποντένσε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο