Με αυτά τα 10 «μηνύματα» θα καταλάβετε ότι κάτι σας κρύβει

Με αυτά τα 10 «μηνύματα» θα καταλάβετε ότι κάτι σας κρύβει

Ο σύντροφός σας προσπαθεί να σας κρύψει κάτι σημαντικό, όμως σίγουρα δεν τα καταφέρνει τόσο καλά όσο νομίζει

Πρώτα από όλα, θα θέλαμε να σας καθησυχάσουμε: Ακόμη και αν ο σύντροφός σας πράγματι κρατά κάποιο μεγάλο μυστικό, δεν το κάνει απαραίτητα εις βάρος σας. Πολλές φορές, αποκρύπτουμε κάτι σημαντικό από τους αγαπημένους μας για να τους προστατεύσουμε από τον πόνο – για παράδειγμα, μπορεί να μην θέλει να αγχώνεστε κι εσείς ενόψει μιας πιθανής απόλυσης. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι αυτή η τόσο απόρρητη πληροφορία δεν αφορά κάποια παράλληλη σχέση.

Αν η διαίσθησή σας σάς λέει πως το ταίρι σας προσπαθεί να σας κρύψει κάτι, ελέγξτε την κοινή σας καθημερινότητα για τα παρακάτω σημάδια. Έπειτα, ρωτήστε τον ευθέως αν συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζετε, επικαλούμενη τα στοιχεία στη συμπεριφορά του που σας κινούν υποψίες. Ο κυριότερος στόχος σας είναι να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση, ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εσάς. Αν δεν δείξει πρόθυμος για κάτι τέτοιο, η αντίδρασή του θα σας βοηθήσει και πάλι να βγάλετε ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα. Οι άνθρωποι που αισθάνονται πως απειλείται ένα μεγάλο μυστικό τους, τείνουν να αντιδρούν εκρηκτικά!

Αντιδρά υπερβολικά

Το μόνο που κάνατε ήταν να τον ρωτήσετε αν κατάφερε να βρει εύκολα θέση parking στο Παγκράτι και εκείνος σας κατηγόρησε ότι τον ανακρίνετε. Εσείς έχετε δίκιο να απορείτε. Εκείνος μάλλον δεν πήγε ποτέ στο Παγκράτι.

Έχει αλλάξει όλους του τους κωδικούς

Δεν αφήνει το κινητό του ούτε για να πάει στην τουαλέτα και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το laptop του εκτός αν είναι παρών. Αν αυτό συνέβη ξαφνικά και χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάτι, αυτή η αλλαγή είναι ανησυχητική.

Είναι απόμακρος

Αν όποτε έρχεται σπίτι σας αισθάνεστε ότι κάποιος τον έχει αντικαταστήσει με το κέρινο ομοίωμά του, πιθανότατα τον απασχολεί κάτι που δεν γνωρίζετε. Ίσως δεν το κρατά μυστικό επίτηδες, αλλά απλώς δεν αισθάνεται έτοιμος να το μοιραστεί. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν έχει κακή πρόθεση, η απόσταση που δημιουργείται φθείρει τη σχέση.

Ή παραείναι γλυκός

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Αν πριν αρχίσει να σας συμπεριφέρεται καλύτερα από ποτέ προηγήθηκε μια συζήτηση για το μέλλον της σχέσης σας, ίσως προσπαθεί να ανταποκριθεί στις προτάσεις και τα παράπονά σας. Σε περίπτωση, όμως, που συνέβη ανεξήγητα και συνδυάζεται και με άλλες συμπεριφορές που σας δημιουργούν υποψίες, πιθανότατα προσπαθεί απλώς να σας αποσπάσει την προσοχή.

Άλλαξε συνήθειες

Ίσως αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να κάνει επιτέλους λίγη γυμναστική. Από την άλλη, ίσως άρχισε να βγαίνει με τη γυμνάστρια. Αν το πρόγραμμά του χαρακτηρίζεται πλέον από νέες, αναπάντεχες δραστηριότητες, δεν αποκλείεται να μην είναι αυτή η μόνη διαφορά στην καθημερινότητά του.

Σας κατηγορεί για απίθανα πράγματα

Ξαφνικά άρχισε να πιστεύει ότι τον απατάτε ή ότι ξοδεύετε χρήματα κρυφά ή ότι δεν τον εμπιστεύεστε. Δεν έχετε τρελαθεί, αλλά ούτε και εκείνος. Με αυτόν τον τρόπο, σας κάνει να σκέφτεστε τι μπορεί να έχετε κάνει τόσο λάθος ώστε να του δημιουργηθούν τέτοιες εντυπώσεις. Έτσι φιλοδοξεί ότι δεν θα σας μείνει χρόνος να σκεφτείτε τι κάνει εκείνος.

Αυτά που σας λέει έχουν κενά

Όσο καλός ψεύτης και αν είναι, είναι αδύνατον να μην του ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια. Γι’ αυτό και τη μια στιγμή σας λέει ότι την Τρίτη πήγε για φαγητό με τον φίλο του τον Κώστα και δυο μέρες μετά επιμένει ότι είχε πάει να βοηθήσει τη μητέρα του με τα ψώνια.

Είναι υπερβολικά αόριστος

Μια τεχνική που μπορεί να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση που περιγράψαμε παραπάνω, είναι οι πιο… μίνιμαλ αφηγήσεις. Έτσι, αν ξαφνικά αντί να μοιραστεί μια αστεία ιστορία από τη βόλτα με τους φίλους του σας λέει ότι πέρασε «καλά», ίσως πρέπει να μπείτε σε υποψίες.

Δεν σας συμπεριλαμβάνει

Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο με τους φίλους μας, όμως είναι παράξενο να μην σας καλεί πλέον ποτέ στις βόλτες με την παρέα του, αν μέχρι τώρα βγαίνατε συχνά όλοι μαζί.

Έχει αλλάξει η γλώσσα του σώματός του

Ίσως δεν σας κοιτά πλέον στα μάτια ή ίσως δεν σας αγγίζει όσο συνήθιζε. Γενικότερα, όταν κάποιος είναι απόμακρος ή δεν θέλει να μοιραστεί τις σκέψεις του, η γλώσσα του σώματός του αλλάζει δραματικά γιατί αισθάνεται νευρικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ