Απίστευτο σκηνικό! Κλώτσησε στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά! (vid)

Απίστευτο σκηνικό! Κλώτσησε στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά! (vid)

Εικόνες ντροπής από τη Βραζιλία, όταν και χρησιμοποίησαν την... καποέιρα για όλους τους λάθος λόγους..

Βίντεο που προκαλεί σοκ, έρχεται από την μακρινή Ρωσία! Ένας άνδρας κλώτσησε δυνατά στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά σε νυχτερινό κλαμπ.

Δε δίστασε να επιτεθεί κανονικά στην κοπέλα του όταν παρατήρησε τον τρόπο με τον οποίο χόρευε.

 Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Η Βραζιλιάνα είχε πάει εκεί μαζί με το φίλο της και όλα έδειχναν ότι διασκεδάζουν. Κάποια στιγμή η κοπέλα άρχισε να χορεύει twerk. Χαμήλωσε τη λεκάνη της και με εξαιρετική μαεστρία κουνούσε τους γοφούς της.
Όλος ο κόσμος την κοίταζε, αλλά αυτό φαίνεται ότι «άναψε τα λαμπάκια» του ζηλιάρη φίλου της. Εντελώς ξαφνικά παίρνει φόρα και με μια δυνατή κλωτσιά σαν να κλωτσάει μπάλα, κλώτσησε την κοπέλα στο πρόσωπο. Την τίναξε μακριά. Εκείνη ζαλισμένη και απορημένη μοιάζει να τον ρωτάει γιατί το έκανε.

Η άθλια αντίδραση του άνδρα προκάλεσε τον εκνευρισμό των τραγουδιστών στο πάρτι ο οποίοι είπαν: «Αν είσαι σεξιστής, δειλός, προκατειλημένος και δεν μπορείς να αποδεχθείς την εικόνα μιας γυναίκας να χορεύει σε μια σκηνή, μην με ακολουθείς στο Instagram και τα υπόλοιπα social media, μην έρχεσαι στα σόου μου. Ακόμα καλύτερα μην βγαίνεις από το σπίτι σου και στις γυναίκες δεν αξίζει να ζουν με τέτοιους ανθρώπους».

https://youtu.be/WH9gC0cVU2o

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ