Οι 10 ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου

Οι 10 ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου

Έκαψαν καρδιές στη μεγάλη οθόνη και στο θέατρο, άφησαν εποχή για το ταλέντο τους αλλά και για την αυθεντική τους γοητεία.

Γοητεία και ταλέντο σε συνδυασμό που τσακίζει κόκκαλα και καίει καρδιές. Ιδού δέκα από τους πιο γοητευτικούς έλληνες ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού σινεμά.Νίκος Κούρκουλος

Yπήρξε δωρικός και λαϊκός, με τέλειο αθλητικό σώμα, κυρίως όμως, απόλυτα γοητευτικός και περιζήτητος στα κινηματογραφικά πλατό.

Φαίδωνας Γεωργίτσης

Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο στην ταινία «Ποτέ την Κυριακή» και χάρη στην μεσογειακή γοητεία και το διαπεραστικό βλέμμα του δεν άργησε να διακριθεί σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Γιώργος Φούντας

Yπήρξε η απόλυτη μετενσάρκωση αυτού που θα λέγαμε σήμερα «παλικάρι»: Σκληρός, γοητευτικός και επιβλητικός.

Ανδρέας Μπάρκουλης

«Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!» Ένας από τους εμβληματικούς ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, που προκάλεσε θραύση στο γυναικείο κοινό.

Λάκης Κομνηνός

«Κείνο το καλοκαίρι», αλλά και για πολλά επόμενα καλοκαίρια και χειμώνες, δεν υπήρχε κορίτσι που να μην έλιωνε από την γοητεία του ξανθού ζεν πρεμιέ.

Νίκος Γαλανός

Διαπεραστικό βλέμμα, στενό πουκάμισο, μελαχρινή χαίτη και παντελόνι καμπάνα. Ο Νίκος Γαλανός ξεχείλιζε από στιλ και αυθεντική ομορφιά.

Αλέκος Αλεξανδράκης

Μάγκας αλλά και κύριος, ο αρχοντικός μελαχρινός ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στο σινεμά και το θέατρο το ’49 για να ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα στην εγχώρια σκηνή.

Άλκης Γιαννακάς

Υπήρξε ένας από τους ωραιότερους πρωταγωνιστές στην ιστορία του ελληνικού σινεμά, παρά το γεγονός πως ήταν το «ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη».

Γιάννης Φέρτης

Ταλέντο και γοητεία σε συνδυασμό με χαρακτηριστική φωνή έκαιγαν καρδιές στα 70s. Μεταξύ μας, και σήμερα είναι εξαιρετικά γοητευτικός.

Λευτέρης Βουρνάς

Ξεχώρισε σε δεύτερους ρόλους με την αρρενωπότητα και το ταλέντο του, όμως η ζωή του έληξε άδοξα αφού αυτοκτόνησε χτυπημένος από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ερρίκος Μπριόλας

Από οδηγός ταξί, μεταμορφώθηκε ύστερα από παρότρυνση φίλων σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο γοητευτικούς σταρ της εποχής των 60s και 70s.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ