Εμίλια Κλαρκ: Η αποκάλυψη για τις γυμνές σκηνές στο Game of Thrones (vid)

Εμίλια Κλαρκ: Η αποκάλυψη για τις γυμνές σκηνές στο Game of Thrones (vid)

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να κάνει γυμνές σκηνές στην φημισμένη σειρά, με τα λόγια της να προκαλούν αίσθηση.

Καθόλου τιμητικές αποκαλύψεις για τους ιθύνοντες του Game of Thrones έκανε η Ντενέρις Ταργκάριεν ή κατά κόσμον Εμίλια Κλαρκ σε συνέντευξή της σε podcast του ΝταξΣέπαρντ .

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έμαθε για τις γυμνές σκηνές της πρώτης σεζόν την τελευταία στιγμή ενώ πρόσθεσε ότι η παραγωγή δεν της άφησε πολλά περιθώρια να αρνηθεί, καθώς ήταν νέα στον χώρο και «έπρεπε να μην απογοητεύσει τους φαν της σειράς».

«Πλέον ξέρω με τι είμαι άνετη και με τι όχι. Τότε, όμως, είχα πρόβλημα στο σετ με τα γυμνά. Έλεγα ότι δεν θα κάνω γυμνή εμφάνιση και μου απαντούσαν ότι πρέπει να το κάνω γιατί δεν θέλω να απογοητεύσω τους θεατές».

Η ηθοποιός , που πρόσφατα δήλωσε πως θα ήθελε να γίνει η θηλυκή έκδοση του Τζέιμς Μποντ σε μία ταινία, περίμενε καρτερικά το τέλος του «Game od Thrones» για να μιλήσει και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε από την πρώτη κιόλας σεζόν του Game of Thrones.

H κορυφαία σειρά του HBO «Game of Thrones» έριξε αυλαία μετά από 47 βραβεία Emmy και οκτώ σεζόν, αλλά το τέλος της άφησε πολύ κόσμο ανικανοποίητο. Κάποιοι εξοργίστηκαν με το τέλος της σειράς και κάποιοι με το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει ένατη σεζόν

Πηγή: nooz.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ