Πότε και πώς βρίσκεις τον «σωστό» άνθρωπο στη ζωή σου

Πότε και πώς βρίσκεις τον «σωστό» άνθρωπο στη ζωή σου

Είναι εύκολο να τραβήξεις το λάθος άτομο. Για την ακρίβεια, είναι τόσο εύκολο όσο το να βρεις κατσαρίδα σε υπόνομο. Το σωστό όμως πώς θα το βρεις;

Δε χρειάζεται να βρεις κάποιον για να είσαι ευτυχισμένος· καλό είναι όμως να είσαι εσύ χαρούμενος, αν θέλεις να βρεις το σωστό άτομο. Η ευτυχία δεν είναι κάτι απλό, είναι μία κατάσταση που θα την πετύχεις κάνοντας πράγματα για εσένα.

Αν θέλεις τη γνώμη μας, τότε έρχεται το σωστό άτομο στη ζωή σου.

Όταν φροντίζεις τον εαυτό σου, οι άλλοι το καταλαβαίνουν

Από τη διατροφή σου, μέχρι το σώμα σου και την ψυχολογία σου, καλό είναι να φροντίζεις να υπάρχει μία ισορροπία. Περνάει και ένα μήνυμα στους τοξικούς ανθρώπους, ότι δεν θα αμελήσεις τον εαυτό σου για να ευτυχίσουν εκείνοι.

Όταν ξέρεις τι αξίζεις, θέτεις και σωστά τον πήχη

Επειδή δεν είσαι σε σχέση, δε σημαίνει ότι πέφτει η αξία σου. Εσύ ορίζεις την αξία σου, όχι ένας άλλος άνθρωπος. Όσο το θυμάσαι αυτό, τόσο πιο πολύ θα σέβεσαι τον εαυτό σου.

Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, βάζεις όρια

Πρόσεξε: είναι άλλο να ρίχνεις τα τείχη σου και διαφορετικό να βάζεις όρια. Προτεραιότητά σου πρέπει να είναι η ευτυχία σου και όχι το αν θα πληγώσεις κάποιον, επειδή αρνήθηκες να του κάνεις τη χάρη.

Όταν είσαι ευτυχισμένος/ή, είσαι θησαυρός

Είναι εύκολο να εξαρτάσαι από κάποιον, αλλά καθόλου εύκολο να εξαρτάται κάποιος από εσένα. Τώρα θέλουμε να σκεφτείς λίγο πώς είναι κάποιος να κρέμεται από πάνω σου. Είναι κουραστικό και πιεστικό. Κακά τα ψέματα, αυτές οι σχέσεις δύσκολα λειτουργούν και πρέπει επιτέλους οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι πρώτα απ’ όλα εκείνοι είναι υπεύθυνοι για την ευτυχία τους.

Όταν βγαίνεις επειδή είσαι έτοιμος/η δε φαίνεσαι απελπισμένος/η

Υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που βγαίνουν ραντεβού επειδή νιώθουν μοναξιές και υπάρχουν κι εκείνοι που θα βγουν επειδή το θέλουν πραγματικά. Μην πέφτεις στην παγίδα του «έχω καιρό να κάνω σχέση πρέπει να βρω κάποιον/α», κράτα τις δυνάμεις σου για όταν γνωρίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Όταν δεν έχεις την ανάγκη να αποδείξεις τίποτα, είσαι αληθινός/ή

Αυτό που βλέπουμε συνήθως στα σόσιαλ είναι η καλή πλευρά του νομίσματος. Φανταχτερές ζωές γεμάτες ταξίδια, καλοπέραση και χαμόγελα. Οι άνθρωποι που γνωρίζεις στην πραγματική ζωή και είναι αληθινά ευτυχισμένοι, συνήθως δεν ενδιαφέρονται και πολύ για την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω μέσω των κοινωνικών δικτύων. Εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι πρόκειται για ένα επιτηδευμένο πέπλο, κι εύκολα μπορεί να ξενερώσει.

Όταν δεν προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, θα «τραβήξεις το σωστό άτομο»

Θα μπεις στον πειρασμό πριν βγεις με κάποιον να κάνεις την έρευνά σου. Θα ψάξεις και το προφίλ του/ης θα δεις τι προτιμά, τι δεν του/ης αρέσει καθόλου, ποια είναι τα ενδιαφέροντά του και θα τα αποστηθίσεις. Μετά θα προσπαθήσεις να ντυθείς σέξι, ίσως και να επηρεαστείς από το σύγχρονο πρότυπο και το τελικό αποτέλεσμα να μην είσαι εσύ. Αυτό σπάνια πετυχαίνει, ίσως όταν και οι δύο είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας.

Πηγή: www.in2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ