Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεσπά κατά του ALPHA: «Προσβλητική η πρόταση»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεσπά κατά του ALPHA: «Προσβλητική η πρόταση»

Μίλησε για το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι.

Το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον ALPHA αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι. Το συμβόλαιό της έληξε το καλοκαίρι και τελικά δεν ανανεώθηκε. Η ίδια μίλησε στην Έμυ Λιβανίου για το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA. Όπως είπε μεταξύ άλλων η πρόταση που της κατατέθηκε ήταν προσβλητική για την ίδια.

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα από τον Alpha, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο δεν είναι να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση.

Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι. Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Πρέπει να πούμε ότι για το μέλλον της υπήρξε έντονη φημολογία για συμφωνία της τόσο με το One του Μαρινάκη όσο και με τον ΣΚΑΪ. Ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ τα ρεπορτάζ.

Πηγή: dailymedia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ