Σημάδια ότι δεν θα δεσμευτεί

Σημάδια ότι δεν θα δεσμευτεί

Το ξεκίνημα μίας σχέσης έχει σασπένς, μπόλικο σασπένς. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν ξέρεις αν είναι σχέση αυτό το πράγμα.

Όταν αρχίζεις να βγαίνεις με ένα νέο πρόσωπο, είναι δύσκολο να διαπιστώσεις αν αυτό που θέλει από εσένα (ή τη ζωή γενικότερα) είναι σχέση ή αν απλώς θέλει να περάσετε καλά. Τα σημάδια όμως είναι μπροστά σου, αρκεί να κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά.

Δεν περνάτε και πολύ χρόνο τετ-α-τετ

Όταν ένας άνθρωπος βλέπει σοβαρά έναν άλλο, θα επιδιώξει αρχικά να τον γνωρίσει καλύτερα. Και για να γνωρίσεις κάποιον πρέπει αρχικά να βρεθείτε οι δυο σας και να μιλήσετε για ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι. Αν το άτομο που βγαίνεις το αποφεύγει αυτό, πιθανόν να μη βλέπει μέλλον στη σχέση σας.

Σιχαίνεται το πρόγραμμα

Συνήθως οι άνθρωποι που θέλουν να αποφύγουν τη σχέση μιλούν για το μέλλον ως κάτι εντελώς αβέβαιο, ακόμη και αν πρόκειται για το ερχόμενο σ/κ. Εάν του/ης προτείνεις να πάτε μονοήμερη στο Ναύπλιο και η απάντησή της/του είναι «Ας μην τα βάζουμε όλα σε κουτάκια» και «Θα δούμε πώς θα κυλήσει το προηγούμενο βράδυ, πήγαινε με το φλόου», είναι πάρα πολύ πιθανό να έχει προοικονομήσει το τέλος αυτού που έχετε.

Δεν έχεις γνωρίσει κανέναν από την οικογένειά του

Δεν μιλάμε για επίσημο δείπνο γνωριμίας, μιλάμε για μία τυχαία έστω γνωριμία. Για παράδειγμα, ίσως σου έχει αναφέρει ότι πρέπει να φύγεις γιατί θα περάσουν οι γονείς του/της. Δεν είναι απαραίτητο να κάτσετε όλοι παρέα και να τα πείτε, αλλά μία χειραψία μπορούσες να τη δώσεις.

Δεν ενθουσιάζεται με τις μικρές χαρές της σχέσης

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αισθάνονται άβολα στην ιδέα του να γιορτάσουν την επέτειο ενός μήνα και είναι κατανοητό. Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι όταν προβάλλουν σθεναρή αντίσταση επειδή θέλεις εσύ να το γιορτάσεις.

Συνήθως βρίσκεστε στο σπίτι σου

Καλείς κάποιον σπίτι σου, εφόσον του έχεις εμπιστοσύνη και θέλεις να γνωριστείτε καλύτερα. Αν δεν θέλεις να γνωριστείτε καλύτερα, δύσκολα θα τον φέρεις στον προσωπικό σου χώρο, σωστά; Αν λοιπόν αποφεύγει να σε καλέσει σπίτι του/ης, μάλλον δεν θέλει να σε καλέσει και στη ζωή του/ης.

Ξενοκοιτάει

Έχεις πιάσει το βλέμμα του/ης να κοιτάει από εδώ και από εκεί και είναι μόλις η αρχή; Συνήθως, στην αρχή, ο έρωτας σε τυφλώνει και δεν μπορείς να δεις πιο μακριά από το πρόσωπο του συντρόφου σου. Όταν συμβαίνει το αντίθετο, είναι λιγάκι ανησυχητικό.

Εσύ είσαι αυτός/-ή που θα διεκδικήσει

Θα διεκδικήσεις να βρεθείτε, θα διεκδικήσεις τον/ην ίδιο/α. Όπως και να έχει θα διεκδικήσεις την πιθανότητα αυτός ο άνθρωπος να γίνει κομμάτι της ζωής σου με κάθε τρόπο. Ενώ εκείνος όχι.

Έχει μοιραστεί μαζί σου κάτι σημαντικό;

Ώρες-ώρες έχουμε την αίσθηση ότι οι μακρόσυρτες κουβέντες είναι μία καλή ένδειξη ότι αυτή η γνωριμία οδεύει κάπου. Κι όμως, αν δώσεις λίγη προσοχή στο περιεχόμενο, μπορεί και να διαπιστώσεις το αντίθετο. Ο σχολιασμός ριάλιτι σόου για παράδειγμα, δεν θεωρείται ουσιαστική συζήτηση. Άσχετα αν διαρκεί για ώρα.

Πηγή: In2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ