Μπουράκ Χακί: H γνωριμία με την Χαρά Παππά και η πρόταση γάμου

Μπουράκ Χακί: H γνωριμία με την Χαρά Παππά και η πρόταση γάμου

Ο Μπουράκ Χακί σε μία εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση στην Χαρά Παππά.

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί μίλησε για την αγαπημένη του Χαρά Παππά, με πολύ τρυφερά λόγια, χωρίς να κρύβει στιγμή την αδυναμία που της έχει.

Συγκεκριμένα ο Μπουράκ Χακί βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης (19/12) όπου και τον συνόδεψε η Χαρά Παππά.

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου που έκανε στη Χαρά Παππά, διαγωνιζόμενη του GNTM 2.

Κάνοντας μια εκ βαθέων ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο της ζωής του, μίλησε για τη γνωριμία τους και πώς κατάφεραν να εκμηδενίσουν τις αποστάσεις και να ξεπεράσουν εμπόδια προκειμένου να είναι μαζί.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα. Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα στο GNTM 2.

Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα ζήσουμε στην Ελλάδα ή στην Τουρκία, ο έρωτας θα νικήσει. Ο πατέρας μου ήταν από τον Κομοτηνή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο η Χαρά και θέλω να την παντρευτώ», είπε μεταξύ άλλων ο Μπουράκ Χακί.

Και μπορεί στα πλάνα μας να μην είδαμε τη Χαρά Παππά, ωστόσο κάποια στιγμή ο Μπουράκ Χακί όταν μιλούσε για εκείνη, την κοίταξε και της έκλεισε το μάτι.

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως το μοντέλο βρισκόταν στα παρασκήνια της εκπομπής.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Μπουράκ Χακί στα παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ