Αυτά είναι τα 5 σημάδια ότι βρήκες τον άντρα της ζωής σου

Αυτά είναι τα 5 σημάδια ότι βρήκες τον άντρα της ζωής σου

Πόσο εύκολο είναι να βρεθεί η «σχέση ζωής»; Υπάρχουν κάποια σημάδια ότι βρήκες τον άντρα της ζωής σου, τα οποία πρέπει να έχεις πάντα κατά νου;

Πόσο εύκολο είναι να βρεθεί η «σχέση ζωής»; Υπάρχουν κάποια σημάδια ότι βρήκες τον άντρα της ζωής σου, τα οποία πρέπει να έχεις πάντα κατά νου;

Σύμφωνα με την Lesli Doares, σύμβουλο ζευγαριών και γάμου, είναι λίγο πιο περίπλοκο από ότι νομίζεις. «Δεν υπάρχει το “ένα και μοναδικό” άτομο, αλλά ο πιο “τέλειος” τύπος», δήλωσε η Doares στο Elite Daily. «Αυτός ο τύπος μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της ζωής σου επειδή δεν παραμένουμε ίδιοι με τα χρόνια. Διαφορετικά χαρακτηριστικά μπορεί να είναι σημαντικά για μας σε διαφορετικές χρονικές στιγμές στη ζωή μας. “Ο ένας” ενσωματώνει πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά ταυτόχρονα, αλλά κανένας δεν θα τα ικανοποιήσει όλα».

Ποια είναι λοιπόν τα 5 πιο βασικά ταυτόχρονα χαρακτηριστικά από τα οποία θα μπορείς να κρίνεις ότι βρήκες τον πιο τέλειο σύντροφο για σένα;

Σε υποστηρίζει

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα είναι τα όνειρά σου, ο «ένας» θα σε καταλάβει και θα σε στηρίξει. Όταν διαβάζεις όλη τη νύχτα για τις εξετάσεις ή κάνεις δουλειά στο σπίτι για να προλάβεις το deadline, θα είναι δίπλα σου, θα σε ενθαρρύνει, φτιάχνοντας σου καφέ και τρίβοντας την πλάτη σου όταν χρειάζεσαι διάλειμμα.

«Ένας σημαντικός δείκτης της υγείας μιας σχέσης, παρατηρεί τι βγάζει σε σένα και στη ζωή σου», δήλωσε στο Elite Daily, η Δρ Rebekah Montgomery, ψυχολόγος που ειδικεύεται στις σχέσεις και βοηθά τα ζευγάρια να προετοιμαστούν για το γάμο. «Όταν είμαστε σε υγιείς σχέσεις, είμαστε συχνά πιο ευτυχισμένοι και πιο υγιείς».

Τον εμπιστεύεσαι

Θα ξέρεις ότι βρήκες τον άντρα της ζωής σου όταν μπορείς να τον εμπιστευθείς πλήρως

«Η εμπιστοσύνη δημιουργεί τα βασικά συναισθήματα προστασίας, ασφάλειας και ειλικρίνειας και για τους δύο συντρόφους», δήλωσε η Anita Chlipala, σύμβουλος σχέσεων και οικογενειακή θεραπεύτρια. «Μπορείς να είσαι πιο ευάλωτη και να εμβαθύνεις τη σχέση σου και την αγάπη. Χωρίς εμπιστοσύνη, μια σχέση θα έχει πολλή αρνητικότητα, άγχος και αποσύνδεση».

Ποτέ δεν σε προσβάλει

Ο άνθρωπος σου δεν θα σε αφήσει ποτέ να αισθανθείς μειονεκτικά

«Οι υγιείς σχέσεις έχουν αυτή την ωραία ισορροπία που μας κάνει να νιώθουμε αποδεκτές και μας προκαλούν να εξελιχθούμε», πρόσθεσε η Δρ. Montgomery. Ο σύντροφος σου θα σε κάνει να βεβαιωθείς ότι αξίζεις και ότι θα κάνεις το ίδιο και για αυτόν.

Θέλεις να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του

Όταν μαθαίνεις για ένα νέο εστιατόριο ή βλέπεις ένα trailer για μια πραγματικά μεγάλη ταινία, ξέρεις ότι ο άνθρωπος σου είναι αυτός που θέλεις να έχεις δίπλα σου για να το απολαύσεις καλύτερα.

«Ο “ένας”σε κάνει να αισθάνθείς ασφάλεια και ότι σε αγαπάνε», δήλωσε η Doares. «Είσαι σε θέση να είσαι ο εαυτός σου και να νιώσεις αποδεκτή. Σε κάνει να θέλεις να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου και αυτό στο βγάζει αυθόρμητα». Ακόμη και να σου πάρει ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου για να πάρεις μια απόφαση, το ένστικτό σου θα ξέρει ακριβώς.

Είστε πάντα ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον

Είτε στο λεει όταν είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου είτε παραδέχεται ότι έφαγε την τελευταία κουταλιά παγωτού όταν ανοίγεις με λαχτάρα την κατάψυξη, ο «ένας» θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί σου.

«Θέλεις να αντιμετωπίσεις μαζί του τις προκλήσεις και να ξέρεις ότι μπορείς να βγεις από την άλλη πλευρά πιο δυνατή», εξηγεί η Δρ. Montgomery. «Θέλεις να ξέρεις ότι μπορείς να είσαι ευάλωτη και να μοιραστείς τα βαθιά, τρομακτικά πράγματα με τον σύντροφό σου και να αισθανθείς πιο κοντά του μετά».

Πηγή: womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ