Σε αυτή την ηλικία ευχαριστιούνται το κρεβάτι περισσότερο οι άντρες

Σε αυτή την ηλικία ευχαριστιούνται το κρεβάτι περισσότερο οι άντρες

Θα περίμενε κανείς όσο πιο νέος είναι ένας άνδρας, τόσο περισσότερο να ευχαριστιέται το σεξ, όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως δείχνουν...

Θα περίμενε κανείς όσο πιο νέος είναι ένας άνδρας, τόσο περισσότερο να ευχαριστιέται το σεξ. Περισσότερη αντοχή, περισσότερη όρεξη, λιγότερο άγχος. Κι όμως! Νέα έρευνα διαψεύδει αυτή τη σκέψη και δείχνει την πραγματική ηλικία στην οποία οι άνδρες ευχαριστιούνται περισσότερο την σεξουαλική τους ζωή.

Κοντά στα 50 το καλύτερο σεξ για τους άνδρες

Σχεδόν όλοι οι άντρες που έχουν περάσει κάποια ηλικία αναπολούν τα εφηβικά τους χρόνια. Τότε που τόσο σεξουαλικές ορμές, όσο και οι αντοχές τους στο σεξ «χτυπούσαν» κόκκινο!

Ωστόσο -έρευνα αποδεικνύει ότι τα… καλά σεξουαλικά χρόνια του άνδρα απέχουν πολύ από την εφηβεία τους ή ακόμα και από τα φοιτητικά χρόνια τους!

Σύμφωνα με αυτή τη νέα έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα Happify, το καλύτερο σεξ στη ζωή των αντρών έρχεται στα τέλη της τέταρτης δεκαετίας της ζωής τους.

Συγκεκριμένα, για την έρευνα ερωτήθηκαν άντρες άνω των 50 και των 60 ετών σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή, όπου η πλειοψηφία τους απάντησε ότι η κορύφωση σε αυτών των τομέα ήρθε μετά τα 40.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα στην ηλικία των 46 ετών.

Η συγκεκριμένη έρευνα έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες μελέτες και έρευνες όπου και πάλι οι άνδρες έκαναν λόγο για μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ μετά την ηλικία των 35 ετών.

Τι γινεται με τις γυναίκες

Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη, οι γυναίκες έχουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους και πετυχαίνουν τον καλύτερο οργασμό στην ηλικία των 36 ετών και άνω!
Όταν ερωτήθηκαν για την σεξουαλική τους ελκυστικότητα, οι μεγαλύτερες γυναίκες έδειξαν πιο σίγουρες για το σώμα τους. Απόδειξη ότι οι 8 στις 10 δήλωσαν ότι ένιωθαν σέξι. Αντίθετα, μόνο 4 στις 10 γυναίκες της μέσης ομάδας αισθάνονταν ελκυστικές. Τέλος 7 στις 10 γυναίκες κάτω των 23 ετών ήταν ευχαριστημένες από την εμφάνισή τους. Οι μεγαλύτερες γυναίκες σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και στο θέμα του οργασμού.

Πηγή: healthview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ