Γιατί η Κορομηλά εκνεύρισε τη Βάνα Μπάρμπα (vid)

Γιατί η Κορομηλά εκνεύρισε τη Βάνα Μπάρμπα (vid)

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Ν. Χατζηνικολάου. "Θα την ήθελα πιο γενναιόδωρη", είπε χαρακτηριστικά.

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» στο OPEN μίλησε η Βάνα Μπάρμπα και μεταξύ άλλων σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Δεν είδα όλη τη συνέντευξη. Η Ρούλα είναι θρύλος, αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. «Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά».

Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ακόμα: «Θα ήθελα τη Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη γιατί είναι χορτάτη».

Όσον αφορά την κόρη της και μια πιθανή συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι μόδας, η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε γελώντας πως «αρχικά θα τσακωνόταν με όλους. Δεύτερον, δεν θα το άντεχε, ακόμα και η προσωπική τους ζωή πωλείται. Η Άννα Μαρία που κέρδισε το GNTM είναι κολλητή της».

Τέλος, για όσους την θεωρούν ατάλαντη, η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε πως «μπορεί να έχουν δίκιο αλλά δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει γιατί έχω καεί και έχω αναστηθεί χιλιάδες φορές».

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ