Νίκος Χατζηνικολάου: Πιο θλιμμένος από ποτέ στην κηδεία της Μπρόγιερ! Η «άγνωστη» σχέση με την γυναίκα του…

Νίκος Χατζηνικολάου: Πιο θλιμμένος από ποτέ στην κηδεία της Μπρόγιερ! Η «άγνωστη» σχέση με την γυναίκα του…

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η «άγνωστη» σχέση της γυναίκας του με την Μπρόγιερ! Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε πιο θλιμμένος από ποτέ στην κηδεία της ηθοποιού!

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η “άγνωστη” σχέση της γυναίκας του με την Μπρόγιερ! Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε πιο θλιμμένος από ποτέ στην κηδεία της ηθοποιού!

Ο ίδιος όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω είναι καταρρακωμένος από το δυσάρεστο γεγονός, έχοντας στο πλάι του να του κρατά το χέρι την αγαπημένη του σύζυγο.

Η Έρρικα Μπρόγιερ ωστόσο ήταν η θεία της γυναίκας του, Κρίστυ Τσολακάκη, και όπως ήταν αναμενόμενο και οι δυο τους βρισκόντουσαν σε μια πολύ χάλια κατάσταση.

Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του! «Ξέρω πώς είναι να πλησιάζεις στο τέλος…»

«Ραγίζουν» καρδιές οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από το νεκροταφείο για την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ!

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι στο Νεκροταφέιο Ζωγράφου την Έρρικα Μπρόγιερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 χρόνων, ύστερα από σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η κόρη της Σάντρα Βουτσά δεχόταν τα πιο θερμά συλλυπητήρια όλων, ενώ δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία ο Κώστας Βουτσάς, πρώην σύζυγος της Έρρικας Μπρόγιερ και η αδελφή της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ.

Η Έρρικα Μπρόγιερ έχει δηλώσει ότι «Η πιο τσαχπίνα ήμουν εγώ. Η Μαργαρίτα ήταν πιο όμορφη, είχε ωραίο κεφάλι. Γι’ αυτό και την κυνηγούσαν οι μικρότεροι άνδρες, ενώ εμένα οι ηλικιωμένοι, γιατί είχα baby face και με χάζευαν».

Με τον Κώστα Βουτσά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, Αυτός ήταν ο πρώτος γάμος του ηθοποιού, αλλά λίγο αργότερα πήραν την απόφαση να χωρίσουν. “Ο Κώστας πάντοτε ήταν γυναικάς. Μόνος του μου είχε πει, όταν πια χωρίσαμε «Έρρικα, αυτό με τα χρόνια επιδεινώνεται». Τουλάχιστον, ο Κώστας τα έλεγε. Άλλοι δεν τα λένε” έχει δηλώσει παλιότερα η Έρρικα Μπρόγιερ.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ