Οι 300 του Ρέμου «έκαψαν» την Κουρσεβέλ!

Οι 300 του Ρέμου «έκαψαν» την Κουρσεβέλ!

Επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες και Λιβανέζοι κροίσοι βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια και ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ μέσα σε μια νύχτα

Επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες  και Λιβανέζοι κροίσοι ξόδεψαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μέσα σε μια βραδιά  βάζοντας «φωτιά» στις βουνοκορφές των Γαλλικών Άλπεων με προσάναμμα το υγρό πυρ από τα διάφανα μπουκάλια της Cristal.

Εδώ και δυο βδομάδες οι μετρ του bar restaurant «Nammos» στην Κουρσεβελ έκαναν υπολογισμούς, ψάχνοντας τρόπους και κατεβάζοντας ιδέες για το πως θα μπορούσαν να χωρέσουν 300 πρωτοκλασάτα και δευτεροκλασάτα  ονόματα στα τραπέζια ενός σαλέ που σε μέγεθος δεν υπερβαίνει τα 1.000 τμ. και το κυριότερο, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Η μια και μοναδική εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο κατάλευκο πάρκο αναψυχής  των Αράβων και Ρώσων πλουτοκρατών  φαίνεται πως αποτέλεσε κίνητρο για τους θαυμαστές του τραγουδιστή ώστε να μπουν στο κόπο να απογειώσουν τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη  με τελικό  προορισμό το αεροδρόμιο της Γενεύης και από κει με ελικόπτερο στο Rue de  l’ Altiport της Κουρσεβέλ.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ