O άγγελος της Victoria’s Secret με τους γκέι γονείς και τον Κριστάνο Ρονάλντο! (pics)

O άγγελος της Victoria’s Secret με τους γκέι γονείς και τον Κριστάνο Ρονάλντο! (pics)

Η γαλανομάτα καλλονή από τη Δανία αποτελεί σπάνια περίπτωση, καθώς αμφότεροι οι γονείς της είναι ομοφυλόφιλοι και συνευρέθηκαν μόνο για να τη φέρουν στον κόσμο. Η σχέση τους με την κοπέλα παραμένουν εξαιρετικές 24 χρόνια μετά και συναντιούνται όλοι μαζί και με τους συντρόφους των γονιών της.

Εχει πολλές κατακτήσεις του έχουν χρεώσει κι άλλες τόσες… Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον οποίο διέρρευσε οτι πριν λίγους μήνες είχε συνδεθεί ερωτικά με τη Ζοζεφίν Σκράιβερ.

Η Ζοζεφίν η οποία αποτελεί έναν από τους 16 «αγγέλους» Victoria’s Secret είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Για την ακρίβεια αυτό το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η οικογενειακή της κατάσταση και κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο ταινίας!

Κι αυτό γιατί και οι δύο γονείς της είναι γκέι! Απλά κάποια στιγμή η μητέρα της γνώρισε τον πατέρα της, αμφότεροι ήθελαν να γίνουν γονείς και έτσι αποφάσισαν να κάνουν την 24χρονη σήμερα Δανέζα καλλονή. Το ξεχωριστό στη συγκεκριμένη ιστορία είναι ότι τόσο η μητέρα της όσο και ο πατέρα της είχαν ο καθένας τον δικό του σύντροφο!

Συνεπώς ποτέ ουσιαστικά οι τρεις τους δεν έγιναν ακριβώς οικογένεια. Από τη άλλη όμως είναι τόσο πολιτισμένοι που μέχρι και σήμερα συναντιούνται και οι πέντε περνώντας πολύ όμορφες στιγμές. Κι αυτό καθώς η Ζοζεφίν έχει πολύ καλές σχέσεις και με τους συντρόφους των γονιών της.

Να πούμε οτι η ύψους 1,80μ. καλλονή, όταν ήταν μικρή ασχολιόταν πολύ με το ποδόσφαιρο ούσα η ίδια παίκτρια. Μάλιστα είχε βρεθεί ακόμη και στη Νέα Υόρκη προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά.

Βεβαίως τα κάλλη της δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα, γι αυτό και κάποια στιγμή όταν της έγινε σχετική πρόταση δεν μπορούσε να πει όχι.

Στα 24 της έχει… οργώσει τις πασαρέλες, έχοντας συμμετάσχει σε πάνω από 300 τέτοιες εκδηλώσεις ενώ έχει αποτελέσει μούσα των κορυφαίων περιοδικών Vanity Fair, Elle, Harper’s Bazaar και Vogue.

Πριν από λίγο καιρό, η γεννημένη στην Κοπεγχάγη Ζοζεφίν συνδέθηκε ερωτικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Κι αυτό καθώς ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης για κάποιο διάστημα δέχθηκε like σε αρκετές αναρτήσεις του από το πανέμορφο μοντέλο, και έτσι βγήκε η φήμη. Τελικά δεν υπήρξε συνέχεια και έτσι αυτή η ιστορία έμεινε στα όρια του μύθου.

Ετσι κι αλλιώς η γλυκιά Ζοζεφίν είναι τώρα ζευγάρι με τον Αμερικανό Αλεξάντερ ΝτεΛίον, τραγουδιστή του συγκροτήματος The Cab. Μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν την αλλαγή του έτους είχαν πάει ταξίδι στην Ταϊλάνδη δείχνοντας πολύ ερωτευμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ