Χριστουγεννιάτικες κάρτες με φίδια της Τέιλορ Σουίφτ

Χριστουγεννιάτικες κάρτες με φίδια της Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ επανεμφανίστηκε για το 2017 και ήταν ταυτισμένοι με τα φίδια, με αποτέλεσμα ακόμα και η Χριστουγεννιάτικες κάρτες της να έχουν σχεδιασμένο φίδι επάνω.

Η επανεμφάνιση της Τέιλορ Σουίφτ, το 2017, ταυτίστηκε με το φίδι: δαχτυλίδια σε σχήμα φιδιού, φίδια παντού σε όλα τα προϊόντα της, φίδι-emoji. Δεν είναι καθόλου παράξενο που και οι κάρτες τις οποίες έστειλε για να ευχηθεί για τα Χριστούγεννα είχαν πάνω φίδι.

Συνήθως, ο κόσμος διαλέγει ευχετήριες κάρτες είτε με χριστουγεννιάτικο δέντρο είτε με τον Άη Βασίλη. Όχι, όμως, η Τέιλορ Σουίφτ. Το αποκάλυψε, στο Instagram, ο μάνατζερ μουσικών ταλέντων Άντριου Γκέρτλερ: Κάρτα με ένα φίδι στο εξωτερικό και μέσα «Ας λάμψει η φήμη σου, αυτές τις γιορτές! Με αγάπη, Τέιλορ».

Η Τέιλορ Σουίφτ ενσωμάτωσε την εικόνα του φιδιού στο εμπορικό σήμα της αφότου τα έσπασε με την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κέινι Ουέστ. Τον Ιούλιο του ’16, η Κιμ «ανέβασε» στο Snapchat ηχογράφηση τηλεφωνήματος του Κέινι στην Τέιλορ για να κουβεντιάσουν το τραγούδι του, «Famous», στο οποίο έκανε αναφορές στην Τέιλορ Σουίφτ. Αν και έμοιαζε να εγκρίνει η Σουίφτ το τραγούδι, ο Ουέστ δεν αποκάλυψε ότι σε επόμενους στίχους του τραγουδιού θα αναφερόταν στην Τέιλορ Σουίφτ ως «σκρόφα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ