Καμίλα Μορόν : Η 20χρονη που έκλεψε την καρδιά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Καμίλα Μορόν : Η 20χρονη που έκλεψε την καρδιά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο θαυμασμός για τους ώριμους σταρ του Χόλιγουντ είναι χαρακτηριστικό της οικογένειάς της, αφού η 38χρονη μαμά της «τα έχει» με τον 77χρονο Αλ Πατσίνο.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2018 για τον γοητευτικό ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αφού όπως ακούγεται στους κύκλους του Χόλιγουντ έχει βρει μια νέα αγαπημένη, η οποία μάλιστα έχει και τα μισά του χρόνια.

Ο 43χρονος γόης, γνωστός για τους ρόλους του στον «Τιτανικό» και την «Επιστροφή» (που του χάρισε και το Όσκαρ) έχει θεαθεί ουκ ολίγες φορές σε εξόδους με το 20χρονο μοντέλο από την Αργεντινή, Καμίλα Μορόν.

O… θαυμασμός για τους μεγαλύτερους άνδρες φαίνεται πως αποτελεί χαρακτηριστικό της οικογένειας της πανέμορφης νεαρής, αφού η 38χρονη μαμά της Λουσίλα Σολά έχει σχέση με τον 77χρονο Αλ Πατσίνο.

Η νεαρή καλλονή έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά των μοντέλων που έχουν μοιραστεί το κρεβάτι του Leo. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με δύο από τα πιο γνωστά «αγγελάκια» της Victoria’s Secret, τη Gisele Bundchen και τη Bar Refaeli.

Ο Ντι Κάπριο και η Καμίλα πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στο Kολοράντο, απ’ όπου η νεαρή μοιράστηκε πολλές selfies στα χιόνια με τους πάνω από 1 εκατομμύριο followers της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ