Καρντάσιανς: Κυνηγοί… κεφαλών NBAers (pics)

Καρντάσιανς: Κυνηγοί… κεφαλών NBAers (pics)

Οι αδερφές Καρντάσιαν (Κιμ, Κλόη, Κένταλ Τζένερ), είναι γνωστές για… πολλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ένα από αυτά είναι και η προτίμηση που δείχνουν σε παίκτες του ΝΒΑ!

ΝΒΑ… Ένας χώρος που μαγεύει πολύ κόσμο. Μαγεύει όμως και τις αδερφές Καρντάσιαν. Αυτό μας δείχνει τουλάχιστον η ιστορία, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, τέσσερις (επιβεβαιωμένα) ΝΒΑers έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα των σαγηνευτικών αδερφών. Ο λόγος για τους Κρις Χάμφρις, Λαμάρ Όντομ, Τζέιμς Χάρντεν και Μπλέικ Γκρίφιν που είναι και ο τελευταίος χρονικά.

Ας δούμε τα… κατορθώματα της κάθε αδερφής:

Κρις Χάμφρις και Κιμ Καρντάσιαν
Ο Κρις και η Κιμ γνωρίστηκαν τον Μάη του 2011, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο και χώρισαν 72 μέρες μετά στις 31 Οκτωβρίου του ίδιου χρόνου!

Ρασάντ Μακ Καντς και Κλόη Καρντάσιαν
Ο πάλαι ποτέ παίκτης της Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν με τον παίκτη να… ρίχνει το φταίξιμο στην Κλόη αναφέροντας πως αν δεν ήταν αυτή θα ήταν παίκτης του επιπέδου των 60-70 εκατ. δολαρίων.

Λαμάρ Όντομ και Κλόη Καρντάσιαν
Ο άλλοτε παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς, παντρεύτηκε την Κλόη το 2009 και χώρισαν και τυπικά το 2015.

Τζέιμς Χάρντεν και Κλόη Καρντάσιαν
Ο αστέρας των Χιούστον Ρόκετς ήταν ζευγάρι με την Κλόη το 2015 και όπως δήλωσε ο ίδιος, η περίοδος αυτή ήταν η χειρότερη της ζωής του.

Τρίσταν Τόμπσον και Κλόη Καρντάσιαν
Ο σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και η Κλόη Καρντάσιαν είναι αυτή τη στιγμή ζευγάρι και μένουν στο Κλίβελαντ όπου και αγωνίζεται ο Τόμπσον.

Μπλέικ Γκρίφιν και Κένταλ Τζένερ
Είναι το τελευταίο… χτύπημα την οικογένειας στο ΝΒΑ. Η μικρή της οικογένειας έχει μπλέξει με τον Μπλέικ Γκρίφιν τους τελευταίους μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ