Ο Σχοινάς συγκλονίζει μιλώντας για τη ληστεία: «Μας έδεσαν, με χτύπησαν…» (vid)

Ο Σχοινάς συγκλονίζει μιλώντας για τη ληστεία: «Μας έδεσαν, με χτύπησαν…» (vid)

Ο Διονύσης Σχοινάς, καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark μίλησε για την απίστευτη εμπειρία που είχε όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και υπό την απειλή όπλων απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, αφού πρώτα απείλησαν τον ίδιο, τη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους.

Ο γνωστός τραγουδοποιός, έχοντας πλέον ξεπεράσει το σοκ εκείνων των ημερών, παραδέχτηκε ότι ήταν κάτι πολύ σκληρό που δεν περίμενε ποτέ πως θα ζούσε, όμως επεσήμανε πως αυτό δεν ήταν το πιο δύσκολο γεγονός που πέρασε στη ζωή του αφού ο θάνατος του αδελφού του πριν από πέντε χρόνια ήταν εκείνος που τον σόκαρε περισσότερο.

Περιγράφοντας για πρώτη φορά δημόσια εκείνες τις τραγικές στιγμές της ληστείας μέσα στο σπίτι τους, ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε:

«Hollywood τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, «ανέβασε μας πάνω», όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ.

Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Η Καίτη τους μίλησε πολύ ωραία όταν έφευγαν, «παιδιά να είστε καλά και για αν το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε ανάγκη»! Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω. Πήγαν να μας δέσουν αλλά δεν μας έδεσαν» τόνισε με ειλικρίνεια ο Διονύσης Σχοινάς προσθέτοντας πως «είμαστε όμως καλά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οτιδήποτε. Θα μπορούσε τα παιδιά να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εκείνη την ώρα να έκαναν οτιδήποτε! Να μη συμβεί σε κανέναν»!

Επίσης, ο Διονύσης Σχοινάς δήλωσε στο «After Dark» πως «για να το κάνει αυτό κάποιος άνθρωπος πρέπει να είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Για να έχει το θράσος και το θάρρος να μπει μέσα στο σπίτι χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, πρέπει να έχει πρόβλημα. Για αυτό λέω να τους έχει ο Θεός καλά και όλα οκ»!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ