Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη : Έχω δεχτεί τρεις φορές σεξουαλική παρενόχληση

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη : Έχω δεχτεί τρεις φορές σεξουαλική παρενόχληση

«Δεν είχα τα κότσια να φύγω ή να το καταγγείλω» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλώντας για τη δική της εμπειρία

Μια απίστευτη εξομολόγηση έκανε στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα η Κατερίνα Γκαγκάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (8/6).

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη της Ελένης Ράντου, η οποία μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Γκαγκάκη αν έχουν δεχτεί παρενόχληση και οι ίδιες.

Και ενώ η Ελένη Τσολάκη απάντησε αρνητικά, η Κατερίνα εξομολογήθηκε ότι όχι μόνο έχει δεχτεί παρενόχληση δύο τρεις φορές και μάλιστα πολύ άσχημα όπως είπε.

«Εμένα μου έχει συμβεί 2-3 φορές και πολύ άσχημα και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα τα guds ούτε να αντιδράσω, ούτε να το ομολογήσω, ούτε να φύγω.

Γύρισα στο γραφείο μου τότε, έβαλα τα κλάματα και θεώρησα ότι κάτι έκανα λάθος και το προκάλεσα εγώ.

Μία φορά συνέβη στο χώρο των πολυεθνικών, μία στο χώρο της τηλεόρασης και μία στο χώρο ενός οργανισμού.

Δεν ήταν λεκτικά, ήταν σωματικά. Την τρίτη φορά πια που ήμουν μεγάλη και είχα και την πολυτέλεια να απαντήσω, πάλι δεν το κατήγγειλα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός που δεν τα βάζεις μαζί του, αλλά το είπα σε πολλού ςκαι μου απάντησαν ότι το ήξεραν », είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ πιο σκληρές απέναντι σε άλλες γυναίκες για αυτό το ζήτημα. Αυτό τον άνθρωπο έβλεπα να πηγαίνει στο γραφείο του μια νέα κοπέλα και εγώ ως γυναίκα την κακοχαρακτήρισα. Μετά κατάλαβα» πρόσθεσε ακόμα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ