Δυο γυναίκες «σφάζονται» για τον Αρσάβιν

Δυο γυναίκες «σφάζονται» για τον Αρσάβιν

Σε περιπέτειες φαίνεται πως έμπλεξε ο Αντρέι Αρσάβιν και η σύζυγός του, καθώς όπως δήλωσε γνωστό μοντέλο από το Καζακστάν η γυναίκα του Ρώσου ποδοσφαιριστή της έστελνε απειλητικά μηνύματα.

Προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η γυναίκα του Αντρέι Αρσάβιν, Αλίζα Καζμινα, διότι σύμφωνα με την Όλγα Σέμενοβα, μοντέλο από το Καζακστάν, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή έστελνε απειλές προς εκείνη.

Ο λόγος που η σύζυγος του Ρώσου πρώην παίκτη των Άρσεναλ και Ζενίτ προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση ήταν ένα βίντεο που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει πως η Σέμενοβα αγκαλιάζει τον 36χρονο παίκτη, όμως και ο Αρσάβιν δείχνει πως έχει όλη τη καλή διάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο πρόκειται να μηνύσει τη σύζυγο του Αρσάβιν μετά τις απειλές που έλαβε, όπως δήλωσε η ίδια. Το όλο σκηνικό σύμφωνα με το μοντέλο ξεκίνησε στις 28 Δεκεμβρίου, όταν το βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Η Όλγα Σεμένοβα έλαβε μετά από λίγα λεπτά ένα μήνυμα από την Αλίζα Καζμίνα.

«Αγκάλιασες τον σύζυγό μου, θα σας κόψω τα δάχτυλα» έλεγε το μήνυμα. Στη συνέχεια με νέο μήνυμα η γυναίκα του Αρσάβιν είπε ότι θα έδινε ναρκωτικά στο μοντέλο από το Καζακστάν που θα την έστελναν στη φυλακή.

Φυσικά η Σεμένοβα απάντησε και αποκάλυψε πως έχει και αποδείξεις για τα μηνύματα που λάμβανε: «Έχω κρατήσει σε φωτογραφία τα μηνύματα και θα απευθυνθώ στο γραφείο του εισαγγελέα και αύριο το πρωί στο δικαστήριο. Στο Καζακστάν υπάρχει ένας νόμος σύμφωνα με τον οποίο η διανομή των στιγμιότυπων αλληλογραφίας τιμωρείται με φυλάκιση έως και δύο ετών, οπότε δεν τα δημοσιεύω ακόμα. Καταρχάς, πρέπει να γράψω μια γραπτή δήλωση ότι έχω αποδείξεις».

Κι όλα αυτά συμβαίνουν υπό την πλήρη άγνοια του Αρσάβιν που δεν έχει επέμβει πουθενά στην όλη υπόθεση, παρά το γεγονός πως οι δύο γυναίκες ουσιαστικά σφάζονται για τα καμώματα του ίδιου.

https://www.youtube.com/watch?v=n6pHK9v8frE

Αυτή είναι η Όλγα Σεμένοβα:

Related image

Image result for olga semenova

Image result for olga semenova

Image result for olga semenova

Image result for olga semenova

Image result for olga semenova

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ