Άγριες Μέλισσες: Έχεις δει την Πηνελόπη με μπικίνι; Θα τρίβεις τα μάτια σου (pics & vid)

Άγριες Μέλισσες: Έχεις δει την Πηνελόπη με μπικίνι; Θα τρίβεις τα μάτια σου (pics & vid)

Έχεις δει την Πηνελόπη, την κόρη του Δούκα και της Μυρσίνης από τις Άγριες Μέλισσες με μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία να βάζει αντηλιακό;

Θα την δεις και σίγουρα θα τρίβεις τα μάτια σου!

Είδαμε στο instagram account της ένα βίντεο από τις πρώτες της βουτιές που δημοσίευσε η Μαρία Πετεβή που υποδύεται την Πηνελόπη στις Άγριες Μέλισσες και κολλήσαμε!

Η Μαρία Πετεβή είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή της για τα ευτράπελα που της συνέβησαν στις Άγριες Μέλισσες: «Στις σκηνές από το πανηγύρι, στο πρώτο επεισόδιο, μου είχαν βάλει τακούνι μεγαλύτερο από το νούμερό μου και ασταθές. Καθώς μιλάω με τον παπά (Κωστής Σαββιδάκης), μπλέκεται το ένα τακούνι με το άλλο, αρχίζω και κάνω σβούρες, μπροστά μου έχει μια κάμερα που αν πέσω πάνω της θα πρέπει να δώσω τα δύο μου νεφρά για να την ξεπληρώσω, και δεν με βλέπει κανείς!

Πέφτω με τα μούτρα, γεμίζει το πόδι μου αίματα, εγώ γελούσα μετά δακρύων και όλοι νόμιζαν ότι έκλαιγα επειδή χτύπησα. Από τότε βγήκε το αστείο ότι ο παπάς με γρουσουζεύει και δεν πρέπει να είμαι πολύ κοντά του, γιατί όποτε είμαι γύρω του πέφτω»!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ