Θύμα κλοπής γνωστή τραγουδίστρια την ώρα του πάρτι γενεθλίων της

Θύμα κλοπής γνωστή τραγουδίστρια την ώρα του πάρτι γενεθλίων της

Ελληνίδα τραγουδίστρια γιόρταζε τα γενέθλιά της και στο σπίτι της μπούκαραν ληστές

Πρόκειται για την Πένυ Σκάρου η οποία γιόρταζε τα δεύτερά της γενέθλια. Την ημέρα δηλαδή που σώθηκε η ζωή της από το τροχαίο ατύχημα που είχε το 2014.

Τότε οι γιατροί γιατροί αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν το πόδι από το γόνατο και κάτω. Από εκείνη την ημέρα η ζωή της άλλαξε.

Όπως έχει δηλώσει παλαιότερα έχει ζήσει τον ρατσισμό.

«Είμαστε ρατσιστική χώρα και το λέω με όλη την ειλικρίνεια. Δεν σεβόμαστε τα βασικά πράγματα. Στην Ολλανδία όταν ο άλλος θα με δει ότι περπατάω και μπορεί να παλαντζάρω θα σηκωθεί να κάτσω. Στην Ελλάδα μπορεί να σου κάνει και καβγά αν θα του πάρεις τη θέση.»

Παρόλα αυτά η Πένυ σήμερα συνεχίζει κανονικά τη ρουτίνα της και έτσι θέλησε να γιορτάσει την ημέρα που σώθηκε η ζωή της με ένα live.

«Είχα το live μου και την παρουσίαση του νέου μου κομματιού. Ήξεραν ότι θα πάρω και τη μαμά μαζί. Ο μπαμπάς έλειπε, ήτανε στη Σάμο και μπήκανε στο σπίτι!

Το έκαναν λαμπόγυαλο και βρήκαν τις οικονομίες μου που είχα κρυμμένες στο σπίτι. Πήραν όλα τα χρήματα, αλλά ευτυχώς δεν μου πήραν την κιθάρα. Ήρθε η αστυνομία να πάρει αποτυπώματα αλλά οι ληστές φορούσαν γάντια! Ήταν η μέρα που γιόρταζα τα δεύτερά μου γενέθλια»

Πηγή:gossip.tv

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ