Παππάς – «Υπέροχο παιδί ο Γέλοβατς, τεράστιο το κρίμα» (Vid)

Παππάς – «Υπέροχο παιδί ο Γέλοβατς, τεράστιο το κρίμα» (Vid)

Βουρκωμένος ο Νίκος Παππάς μίλησε για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς πριν από το ματς της ΑΕΚ με τη Φάλκο.

Εμφανώς συγκινημένος ο Νίκος Παππάς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τον Στέφαν Γέλοβατς κάνοντας λόγο για ένα υπέροχο παιδί που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο Έλληνας άσος στάθηκε και στην όμορφη πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ που απέσυρε τη φανέλα του Σέρβου στον ουρανό του κλειστού των Λιοσίων.

Όσα είπε ο Παππάς:

«Εδώ και αρκετό καιρό το μυαλό μας δεν μπορεί να είναι συγκεντρωμένο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Είναι μία ιδιαίτερη ημέρα σήμερα και η ΚΑΕ παίρνει μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία να κρεμάσει τη φανέλα ενός καταπληκτικού παιδιού που χάσαμε. Υπάρχει βέβαια και το αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί είναι για εμάς ένας τελικός. Δεν γίνεται να μείνουμε ανεπηρέαστοι από το χαμό ενός φίλου μας, συμπαίκτη μας και ένα καταπληκτικό παιδί που χάσαμε.

Όλοι ξέρουν ότι ήταν ένα υπέροχο παιδί και ένας καταπληκτικός συμπαίκτης. Πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος. Είναι τεράστιο το κρίμα. Εμείς γνωρίσαμε και την οικογένειά του, τους γονείς του, επίσης εξαιρετικοί άνθρωποι. Ό,τι και να πούμε εμείς είναι αδύνατο να παρηγορήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς θα θυμόμαστε για πάντα τον Στέφαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ