Καμαρά: «Είχαμε την υπεροχή, αλλά…»

Καμαρά: «Είχαμε την υπεροχή, αλλά…»

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στάθηκε στο γεγονός πως ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή και τις ευκαιρίες που δημιούργησε και μοιραία ήρθε η ήττα από τον Βόλο.

Στην κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, αλλά και στην ανούσια υπεροχή του Άρη κόντρα στον Βόλο στάθηκε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μιλώντας στη NOVA. Ο 26χρονος άσος τόνισε ωστόσο πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν τη μάχη και πως δεν τα παρατάνε.

Όσα είπε ο Καμαρά:

Για την ήττα του Άρη σήμερα και την κατάσταση με τον χαμό του Άλκη: «Ήταν πράγματι μία κρύα και δύσκολη βραδιά για μας, σκεφτόμαστε ακόμη το τραγικό συμβάν, ήρθε και η ήττα σήμερα, είμαστε ακόμη πιο στεναχωρημένοι. Στον αγωνιστικό χώρο όμως είχαμε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, κάναμε όμως ένα λάθος, το πληρώσαμε με ένα γκολ, όπως και να έχει πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη, δεν τα παρατάμε».

Για το που αποδίδει το γεγονός ότι η ομάδα του είχε 17 τελικές και 70% κατοχή μπάλας αλλά δεν σκόραρε: «Όπως είπα στο παιχνίδι όλα είναι πιθανά, είδαμε σήμερα ότι είχαμε κατοχή και πολλά άλλα αλλά δεν σκοράραμε. Είχαμε την υπεροχή αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ και χάσαμε λίγο το μυαλό μας, δεν αξίζαμε την ήττα, ήμασταν καλύτεροι και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος μας. Πρέπει να συνεχίσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσουμε πιο δυνατοί. Ήμασταν κουρασμένοι αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ