Χαμός στη Super League – Σε δύσκολη θέση Παναθηναϊκός και Άρης – Έχει μπλέξει πλέον και η ΑΕΚ

Χαμός στη Super League – Σε δύσκολη θέση Παναθηναϊκός και Άρης – Έχει μπλέξει πλέον και η ΑΕΚ

Απροσδόκητη εξέλιξη με θέα στα πλει-οφ της Super League.

«Βαρετή η Super League». «Δίχως εκπλήξεις η Super League». «Μονότονη η Super League». Ατάκες που συχνά-πυκνά συνοδεύουν και μάλιστα δικαιολογημένα την εξέλιξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Πολλώ δε μάλλον τέτοια εποχή, όπου ο βαθμολογικός πίνακας μοιάζει να προσπαθεί να συνδέσει κομμάτια από διαφορετικό παζλ.

Όλα αυτά… συνήθως. Φέτος όμως δεν είναι έτσι. Και πραγματικά ίσως ούτε οι πιο αισιόδοξοι να μην μπορούσαν να προβλέψουν την εξέλιξη που έχει πάρει ο μαραθώνιος λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Διότι μπορεί ο Ολυμπιακός να καλπάζει σαν μοναχικός καβαλάρης στον δρόμο για το three peat και ο ΠΑΟΚ να είναι ο μοναδικός που κρατά έναν τυπικό ανταγωνισμό έστω από την απόσταση του -9, αλλά μετά τους δύο ακολουθεί χαμός. Τέταρτος εδώ και λίγη ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη στο Αγρίνιο. Πέμπτος ο Αστέρας Τρίπολης.

Νιώθει την ανάσα τους η ΑΕΚ που πάει από το κακό στο χειρότερο από τον Δεκέμβρη. Είναι πιεσμένος πια ο Παναθηναϊκός που οριακά χωράει στα πλει-οφ. Είναι εκτός 6αδας ο Άρης που μόλις έχασε στο «Βικελίδης» από τον Βόλο που τρέχει φουριόζος για την υπέρβαση με δυναμική στα εκτός έδρας. Είναι ο ΟΦΗ συγκάτοικος του Άρη! Επτά ομάδες για τέσσερις θέσεις πλει-οφ με διαφορά όλη και όλη οκτώ βαθμών. Φυσικά κάποιοι έχουν ματς περισσότερα και κάποιοι λιγότερο, αλλά και πάλι αυτό δεν αναιρεί ούτε το σασπένς, ούτε βέβαια και την αγωνία των «ισχυρών» με την αντεπίθεση των «μεσαίων».

Ο Βόλος, ο ΟΦΗ και ο Άρης έχουν από 21 ματς και ο Παναθηναϊκός που έχει 20 αύριο δοκιμάζεται στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ έχει 20 ματς –όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός- αλλά αν δεν βάλει φρένο στον κατήφορο δεν μπορεί παρά να ανησυχεί. Ο ΠΑΣ είναι 4ος με 22 ματς –και με απειλή μείον 8- αλλά και αυτό δεν αναιρεί τη δυναμική του. Ως το τέλος της κανονικής διάρκειας (26η) φαίνεται πως πάμε για θρίλερ.

Ποιο ακριβώς είναι το πρόγραμμα των ομάδων;

ΑΕΚ (36β): Απόλλωνας (εντός), Ολυμπιακός (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), Παναθηναϊκός (εκτός), Αστέρας Τρίπολης (εντός), ΠΑΟΚ (εντός, εξ αναβολής)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (33β): Άρης (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Λαμία (εντός), Βόλος (εκτός)
ΑΣΤΕΡΑΣ (32β): Ιωνικός (εντός), Ατρόμητος (εκτός), Άρης (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Ολυμπιακός (εκτός εξ αναβολής), Λαμία (εκτός εξ αναβολής)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (30β): ΠΑΟΚ (εκτός), Λαμία (εντός), Παναιτωλικός (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητος (εκτός), Απόλλωνας (εκτός, εξ αναβολής)
ΑΡΗΣ (29β.)
ΟΦΗ (29β.)
ΒΟΛΟΣ (28β.)

Η βαθμολογία της Super League:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ