ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει γνωρίσει απώλεια στα 12 πιο πρόσφατα ματς (8-4-0) που έδωσε στη Σούπερ Λιγκ. Μετά το 3-2 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα δεν κρίνεται καταστροφικό για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα, όμως την περασμένη αγωνιστική έχασε δικό του ματς. Προηγήθηκε με 2-0 στην Τρίπολη του Αστέρα, χάρη σε γκολ των Νάσμπεργκ και Μπράντον και έδειχνε να κρατά σφιχτά το τρίποντο. Κανείς δεν περίμενε το τελικό 2-2 που διαμορφώθηκε με δύο γκολ από το 90’ και ύστερα. Έτσι, ο ΠΑΟΚ απομακρύνθηκε από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ προσπέρασε τον Παναθηναϊκό (+2), μετά τη δική της νίκη με 3-0 απέναντι στον Άρη και την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη και τώρα βρίσκεται στο -4 με δύο παιχνίδια λιγότερα, αφού περιμένει να δει τι θα συμβεί με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Το σύνολο του Αλμέιδα ολοκλήρωσε μεγάλη εμφάνιση, στο Κύπελλο, και μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού έγινε το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα, το άνετο 3-0 επί του Λεβαδειακού με γκολ των Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ και Φαν Φέερτ, ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν δοκιμαστεί, απόψε, στην Τούμπα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 της Κυριακής.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ