Άρης: Να «γυαλίζουν» τα μάτια τους από δίψα για νίκη

Άρης: Να «γυαλίζουν» τα μάτια τους από δίψα για νίκη

Μικρή σημασία έχει το αν τελικά ο Τερζής αποφασίσει να αλλάξει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3, καθώς το σημαντικό είναι όσοι αγωνιστούν στο αυριανό (20/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ να δώσουν το 100%, δείχνοντας ότι έχουν κίνητρο.

Πολλαπλά οφέλη θα έχει για τον Άρη μια νίκη στην αυριανή (20/2) αναμέτρηση της Κρήτης με τον ΟΦΗ. Σε ότι αφορά τη βαθμολογία, θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλεί οφ του πρωταθλήματος, γιατί με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ούτε αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Παράλληλα θα εκμεταλλευτεί την ήττα του Βόλου από τον Παναθηναϊκό, στο χθεσινό (18/2) ματς στη «Λεωφόρο» και θα μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά του από την ομάδα της Μαγνησίας. Ακόμα, το τρίποντο στο Ηράκλειο θα επιδράσει θετικά και τη ψυχολογία στην ομάδα, καθώς και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, μια για το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό και τρεις για το πρωτάθλημα, προέρχονται οι κιτρινόμαυροι, που χρειάζονται ένα αποτέλεσμα για να αλλάξουν τα πράγματα. Αυτό το αποτέλεσμα, μπορεί να είναι η εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ.

Ο Τόλης Τερζής θα ανακοινώσει μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή για την αναμέτρηση της Κρήτης, στην οποία θα έχει τις πολύτιμες επιστροφές των Γιακούμπ Μπράμπετς και Σεϊκ Ντουκουρέ, αλλά και τη σημαντική απουσία του Φαμπιάνο, που θα εκτίσει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της ποινής του.

Ακόμα, αυτό που φάνηκε από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν αποκλείεται να «θωρακίσει» περισσότερο τη μεσαία γραμμή του, επιλέγοντας σύστημα με τρία χαφ (4-3-3). Την οριστική του απόφαση θα την πάρει πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ανεξάρτητα, όμως, από το αν τελικά ο προπονητής του Άρη επιλέξει να αλλάξει σύστημα ή διατηρήσει το 4-2-3-1, αυτό που έχει σημασία είναι να «γυαλίζει» το μάτι των ποδοσφαιριστών που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα και όσων μπουν ως αλλαγή στη συνέχεια.

Να φαίνεται ότι «διψούν» για τη νίκη και ότι είναι αποφασισμένοι να την κατακτήσουν. Για να το κάνω πιο λιανά, ο Άρης χρειάζεται έντεκα ποδοσφαιριστές, με την παρουσία που είχε ο Οντουμπάζιο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Να τα δίνουν, δηλαδή, όλα, να φαίνεται ότι το πιστεύουν και να προσπαθούν να παρασύρουν και τους υπόλοιπους.

ΥΓ. Ο Άρης έχει αδικηθεί σε συνεχόμενα παιχνίδια, με εξόφθαλμες αποφάσεις σε βάρος του. Με πιο πρόσφατο παράδειγμα το χέρι του Παλάσιος πριν το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και την αποβολή που δεν δόθηκε στο μαρκάρισμα του Σάρλια στο Γκρέι. Η ΚΕΔ όρισε στο αυριανό (20/2) ματς με τον ΟΦΗ τον Καραντώνη, που οφείλει να διασφαλίσει το 50%-50%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ