Εμπόδιο η Ουκρανία για Μουντιάλ στην Ελλάδα το 2030

Εμπόδιο η Ουκρανία για Μουντιάλ στην Ελλάδα το 2030

Ενάντια σε Ελλάδα, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο και στο πλευρό των Ισπανία και Πορτογαλία για συνδιοργάνωση του Μουντιάλ του 2030 πρόκειται να τεθεί ως υποψήφια η Ουκρανία

«Συμμαχία» με Ισπανία και Πορτογαλία  ετοιμάζεται να κάνει η  Ουκρανία με σκοπό την κοινή διοργάνωση του Μουντιάλ το 2030, σύμφωνα με τους «Times».  Μ’ αυτόν τον τρόπο τίθενται αυτόματα στο απέναντι στρατόπεδο με την Ελλάδα, η οποία θα υποβάλλει κοινή προσπάθεια διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο.

Η πρόταση αυτή, η οποία εγκρίθηκε από τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, πρόεδρο της Ουκρανίας, δίνει ελπίδες πως ο πόλεμος Ρωσίας- Ουκρανίας θα έχει σταματήσει μέχρι το 2030 και την δεύτερη ότι θα έχει καταφέρει να ανακάμψει.

Διαβάστε επίσης: Είστε έτοιμοι; το Champions League επιστρέφει…

Πορτογαλία και Ισπανία είναι επίσης σύμφωνες με την συνεργασία αυτή και επίσημα τα αποκαλυπτήρια πρόκειται να γίνουν από τους αρχηγούς ποδοσφαίρου της Ισπανίας και της Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα κεντρικά γραφεία της UEFA την Τετάρτη.

Να σημειώσουμε δε πως στόχος της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι  η διοργάνωση να διεξαχθεί αποκλειστικά σε ευρωπαϊκό έδαφος, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο να δούμε Μουντιάλ σε ελληνικά γήπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ