Είστε έτοιμοι; Το Champions League επιστρέφει…

Είστε έτοιμοι; Το Champions League επιστρέφει…

Ετοιμαστείτε… το Champions League μετά από δεκαπέντε μέρες απουσίας επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας με φουλ αγωνιστική δράση.

Σίγουρα θα σας έλειψε πολύ αλλά το Champions League είναι και πάλι εδώ και έρχεται να μας καθηλώσει με ματσάρες…

Σήμερα Τρίτη και η δράση ξεκινάει 19:45 με τους αγώνες Μαρσέϊγ- Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η ομάδα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου πρόερχεται από 2 στα 2 στην διοργάνωση και έτσι πάει σήμερα στην Γαλλία για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Από την άλλη το παιχνίδι για την Γαλλική ομάδα είναι ματς ζωής και θανάτου καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και θέλει την νίκη για να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Λίγο αργότερα στις 22.00 στο άλλο ματς του 4ου ομίλου η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Αϊντράχτ Φρανκφούρτης ένα παιχνίδι εξίσου βαθμολογικού ενδιαφέροντος με τις δύο ομάδες να έχουν από 3 βαθμούς και με νίκη να αποκτούν σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Χαμηλοί τόνοι και προσήλωση στον στόχο

Στις 19.45 επίσης η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Βικτόρια Πλζεν με τους Γερμανούς να έχουν ως στόχο να τελειώσουν από σήμερα την υπόθεση πρόκριση στον 3ο όμιλο και να αποκτήσουν παράλληλα ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση.

Για τον ίδιο όμιλο η Ίντερ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα στις 22.00, στο ντέρμπι της βραδιάς και ξεκάθαρος στόχος και για τους δύο, η νίκη ώστε  να αποκτήσουν αμφότερες πλεονέκτημα στην «κούρσα» της πρόκρισης.

Η δράση συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της Λιβέρπουλ με την Ρέιντζερς, με την ομάδα του Κλόπ να καίγεται για νίκη ώστε να πλησιάσει την Νάπολι, η οποία αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στον άλλον αγώνα του 1ου ομίλου και είναι αποφασισμένη να κλειδώσει από σήμερα το εισιτήριο για τους 16.

Η Μπριζ θα βρει στον δρόμο της  την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον 2ο όμιλο, με την ισπανική ομάδα να έχει ως στόχο την νίκη καθώς χωρίς αυτή μπαίνει σε περιπέτειες και παράλληλα θέλει να βάλει στοπ στην μέχρι τώρα εκπληκτική πορεία των Βέλγων  στην διοργάνωση. Στο άλλο παιχνίδι του 2ου όμιλου η Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει την Πόρτο.

Την Τετάρτη τώρα… το θέαμα ξεκινάει και πάλι στις 19.45 με τους αγώνες της Λειψίας με την Σέλτικ για τον 6ο όμιλο, με τους Γερμανούς να καίγονται  για τους 3 βαθμούς καθώς βρίσκονται τελευταίοι στον όμιλο και της Σάλτσμπουργκ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 5ο.

Στις 22.00 συνεχίζουμε με τον 6ο όμιλο και την Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Σαχτάρ με σκοπό να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση.

Παράλληλα στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μίλαν, με την αγγλική ομάδα να κουνάει κατά πάσα πιθανότητα μαντήλι στην διοργάνωση αν δεν κερδίσει.

Για τον 7ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι του εκπληκτικού Χάαλαντ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Κοπεγχάγη ενώ για το ντέρμπι της δεύτερης θέσης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Σεβίλλη και Ντόρτουμντ.

Τέλος για τον 8ο όμιλο η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα, με την ιταλική ομάδα να μην έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, και η Παρί Σεν Ζερμέν  την Μπενφίκα, αγώνας που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του τελευταίου γκρουπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ