Ολυμπιακοί Αγώνες: Υπεύθυνη δήλωση… θανάτου ζητούν οι υπεύθυνοι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Υπεύθυνη δήλωση… θανάτου ζητούν οι υπεύθυνοι

Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ζητούν να δημιουργηθεί μία υπεύθυνη δήλωση-σοκ για τους αθλητές.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πλησιάζουν και οι ιθύνοντές τους ζητούν από την διοργανώτρια αρχή να υπάρχει μία υπεύθυνη δήλωση από τον αθλητή, κατά την οποία ο ίδιος θα πρέπει να αποδέχεται το ρίσκο του θανάτου του.

Αναλυτικότερα, ελέω Covid, οι υπεύθυνοι της Ολυμπιάδας στην «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου» θέλουν να βεβαιωθούν πως δεν θα επιβαρυνθούν την περίπτωση θανάτου κάποιου αγωνιζόμενου, ζητώντας να υπάρχει έγγραφο που να αναφέρει πως εκείνος ταξιδεύει με δική του ευθύνη.

«Συμφωνώ ότι συμμετέχω στους αγώνες με δικό μου ρίσκο και ευθύνη, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιπτώσεων στη συμμετοχή μου ή / και στην απόδοσή μου στους Αγώνες, σοβαρό σωματικό τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο που μπορεί να προκληθεί από την πιθανή έκθεση σε υγειονομικούς κινδύνους, όπως η μετάδοση του COVID-19 και άλλες μολυσματικές ασθένειες ή από (ακραία) υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια των Αγώνων», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ