Με Γκαλινάρι η Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με Γκαλινάρι η Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα της Ιταλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τους Ατλάντα Χοκς στο ΝΒΑ. Αναλυτικά η δωδεκάδα για το Τόκιο.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Ατλάντα Χοκς στο ΝΒΑ και θα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» έκανε την μεγάλη έκπληξη στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου, κερδίζοντας στον τελικό με 102-95 τους οικοδεσπότες Σέρβους.

Έτσι, πήρε την πρόκριση για το Τόκιο και θα βρεθεί και πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 17 χρόνια και την διοργάνωση της Αθήνας. Η ομάδα του Σακέτι στηρίχθηκε στους Μάνιον, Μέλι, Πολονάρα και Φοντέκιο. Πλέον με τον Γκαλινάρι στο ρόστερ δείχνει ικανή για μια πορεία τουλάχιστον μέχρι τα νοκ-άουτ. Στον όμιλο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αυστραλία, την Νιγηρία και την έτερη έκπληξη των Προολυμπιακών τουρνουά, Γερμανία, με τους δύο πρώτους να παίρνουν την εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Ιταλία ανακοίνωσε την τελική δωδεκάδα, με τον Αμπάς να είναι ο άτυχος της διαδικασίας, καθώς «θυσιάστηκε» για να πάρει τη θέση ο Γκαλινάρι. Οι μοναδικές – αν και αναμενόμενες – απουσίες είναι αυτές του Μάρκο Μπελινέλι και Τζίτζι Ντατόμε.

Αναλυτικά η σύνθεση της Ιταλίας για το Τόκιο: 

Σπίσου, Μάνιον, Τόνουτ, Γκαλινάρι, Μέλι, Φοντέκιο, Τεσσιτόρι, Ρίτσι, Μορασκίνι, Βιτάλι, Πολονάρα, Παγιόλα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ