Παπάζογλου: «Ήρθε η ώρα να ζήσουμε το όνειρο»

Παπάζογλου: «Ήρθε η ώρα να ζήσουμε το όνειρο»

Μετράει ήδη αντίστροφα για την δεύτερη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2016 στο Ρίο συμμετείχε με το ντουέτο της, την Ευαγγελία Πλατανιώτη, ενώ στο Τόκιο θα πάρει μέρος και στο ομαδικό έπειτα από την ιστορική πρόκριση που πήρε με την ομάδα της στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαρκελώνης. Η Εβελίνα Παπάζογλου, γεμάτη από υπερηφάνεια, ανυπομονεί […]

Μετράει ήδη αντίστροφα για την δεύτερη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2016 στο Ρίο συμμετείχε με το ντουέτο της, την Ευαγγελία Πλατανιώτη, ενώ στο Τόκιο θα πάρει μέρος και στο ομαδικό έπειτα από την ιστορική πρόκριση που πήρε με την ομάδα της στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαρκελώνης.

Η Εβελίνα Παπάζογλου, γεμάτη από υπερηφάνεια, ανυπομονεί να ζήσει ακόμη μία μεγάλη εμπειρία:  «Για μένα θα είναι η δεύτερη συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Η πρώτη ήταν το 2016, μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη στο αγώνισμα του ντουέτο, ενώ  πέντε χρόνια μετά, στο Τόκιο, θα αγωνιστούμε και στα δύο αγωνίσματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Μόνο υπερηφάνεια θα μπορούσα να νιώθω που θα έχω τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω την χώρα μου, την πατρίδα μου, την οικογένειά μου αλλά και έναν ολόκληρο λαό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε σαν ομάδα και εγώ σαν άτομο εγώ τον καλύτερο μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε να μην έχουμε άγχος, να απολαύσουμε τους αγώνες και να ζήσουμε στο έπακρο την κάθε στιγμή».

Ο δρόμος φυσικά δεν ήταν στρωμένος με «ροδοπέταλα». Ατελείωτες ώρες σκληρής δουλείας, βρίσκονται πίσω από το πολυπόθητο «εισιτήριο» της πρόκρισης. «Τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την σκληρή δουλειά. Πρέπει όμως να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και μετά βλέποντας όσα κατάφερες, νιώθεις υπερηφάνεια. Πιστέψαμε στις δυνάμεις μας, δουλέψαμε πολύ, τα καταφέραμε και γράψαμε ιστορία. Τώρα είναι ώρα να ζήσουμε το όνειρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ