Κάλεσε ΜακΓκι και Τζόνσον στην Team USA ο Πόποβιτς

Κάλεσε ΜακΓκι και Τζόνσον στην Team USA ο Πόποβιτς

ΤζαΒαλ ΜακΓκι και Κέλντον Τζόνσον κλήθηκαν από τον Γκρεγκ Πόποβιτς μετά τις απώλειες των τελευταίων ημερών.

Η αμερικανική ομάδα μπάσκετ που θα εκπροσωπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο χάνει τον ένα παίκτη μετά τον άλλο, αλλά ο κόουτς, Γκρεγκ Πόποβιτς, δεν το βάζει κάτω και τρέχει για να τους αντικαταστήσει.

Μετά τον κορωνοϊό του Μπράντλεϊ Μπιλ, την απόσυρση του Κέβιν Λοβ (πρόβλημα στη γάμπα) μετά από δέκα ημέρες προπόνησης με την Εθνική ομάδα στο Λας Βέγκας και με τον Τζέραμι Γκραντ να έχει συμπεριληφθεί στο πρωτόκολλο προφύλαξης κατά της Covid-19, το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε να καλέσει δύο νέους παίκτες.

Αυτοί είναι οι ΤζαΒαλ ΜακΓκι των Ντένβερ Νάγκετς και Κέλντον Τζόνσον των Σαν Αντόνιο Σπερς, που έχουν ήδη ενταχθεί στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες περιμένοντας την άφιξη των Τζου Χόλιντεϊ, Κρις Μίντλετον και Ντέβιν Μπούκερ, οι οποίοι επί του παρόντος είναι απασχολημένοι με τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τόσο για τον ΜακΓκι, τρεις φορές πρωταθλητή NBA με Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Λέικερς, η μητέρα του οποίου, Πάμελα, κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Λος Άντζελες 1984, όσο και για τον Τζόνσον, θα είναι η πρώτη εμπειρία με την ανώτατη Εθνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ