Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρατσιστική επίθεση σε φιλικό αγώνα Γερμανία- Ονδούρα!(pic)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρατσιστική επίθεση σε φιλικό αγώνα Γερμανία- Ονδούρα!(pic)

Η Ολυμπιακή ομάδα της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της με την Ονδούρα επί Ιαπωνικού εδάφους, έφυγε από το γήπεδο λόγω ρατσιστικής επίθεσης στον αμυντικό Τζόρνταν Τορουναρίνγκα, λίγες μέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ένα ακόμη περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης καταγράφηκε,αυτή τη φορά στον φιλικό αγώνα της Ολυμπιακής ομάδας της Γερμανίας με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ονδούρας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας αποχώρησε από τον φιλικό αγώνα, στην πόλη Γουακαγιάμα της Ιαπωνίας, πριν καν ολοκληρωθεί, καθώς έγινε λεκτική ρατσιστική επίθεση στον αμυντικό της Χέρτα, Τζόρνταν Τορουναρίνγκα από παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Το παιχνίδι ήταν στο 1-1, με τα γκολ των Ντάγκλας Μαρτίνες για την Ονδούρα και τον Φέλιξ Ούντοκαϊ να ισοφαρίζει, μόλις ο προπονητής της Γερμανίας, Στέφαν Κούντς, και οι παίκτες αντιλήφθηκαν το περιστατικό, αμέσως αποχώρησαν από το γήπεδο, αφήνοντας το ματς στην τύχη του.

«Ένας από τους παίκτες μας δέχθηκε ρατσιστική επίθεση, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αποχωρήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της Γερμανίας.

Η γερμανική ολυμπιακή ομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με αντίπαλο την Βραζιλία στις 22 Ιουλίου για το τέταρτο γκρουπ του ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ιαπωνία.Οι άλλοι αντίπαλοι της είναι Σαουδική Αραβία και Ακτή Ελεφαντοστού αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ