Με το δεξί ο Τζόκοβιτς (2-0)

Με το δεξί ο Τζόκοβιτς (2-0)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) του Ούγκο Ντέλιεν (Νο.139) και εξασφάλισε τη θέση του στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις όπου θα βρει τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Εύκολα στην επόμενη φάση του Ολυμπιακού τουρνουά ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση απέναντι στον Ούγκο Ντέλιεν (Νο.139), καθώς επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) και εξασφάλισε τη θέση του στον 2ο γύρο.

Ο Νόλε ήταν απολαυστικός και τελείωσε γρήγορα την υπόθεση νίκη, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του που αναμενόμενα δεν μπορούσε να ακολουθήσει στον συγκεκριμένο ρυθμό… Ο 34χρονος πλέον συνεχίζει να ονειρεύεται το μυθικό Golden Grand Slam, δηλαδή την κατάκτηση των τεσσάρων Grand Slams και του χρυσού μεταλλίου μέσα σε μία χρονιά!

Μόνο η Γερμανίδα Στέφι Γκραφ το είχε καταφέρει στο παρελθόν, όταν είχε… σκουπίσει τα πάντα το 1988. Στους «32» ο Τζόκοβιτς θα βρει μπροστά του τον Γερμανό τενίστα Γιαν Λέναρντ Στρουφ ο οποίος επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 του Τιάγκο Μοντέιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ