Η απάντηση της ΕΡΤ για την γκάφα με Πετρούνια: «Δεν φέρουμε καμία ευθύνη»

Η απάντηση της ΕΡΤ για την γκάφα με Πετρούνια: «Δεν φέρουμε καμία ευθύνη»

Μετά το φιάσκο της ΕΡΤ με την εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο, η Κρατική τηλεόραση πήρε επίσημη θέση και τόνισε πως «δεν φέρει ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από μια φανταστική εμφάνιση. Μια προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή που συγκέντρωσε 15.333 βαθμούς και που δεν έδειξε ποτέ η ΕΡΤ.

Η Κρατική τηλεόραση είχε ζωντανή σύνδεση με τον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 στο Τόκιο και μετέδωσε τις προσπάθειες άλλων αθλητών, αλλά όχι του χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους.

Μετά την εκτέλεση της δημοσιογράφος της ΕΡΤ περίμενε πως η εκτέλεση του Πετρούνια θα προβληθεί έστω και σε μαγνητοσκόπηση, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ μέχρι το τέλος της σύνδεσης στον προκριματικό των κρίκων. Το γεγονός αυτό φυσικά έφερε πολλές αντιδράσεις, με χρήστες των social media να σχολιάζουν αρνητικά την κρατική τηλεόραση αλλά και τους διοργανωτές των Αγώνων.

Η ΕΡΤ ωστόσο πήρε επίσημη θέση για το συμβάν και απάντησε σε όλα τα αρνητικά σχόλια σημειώνοντας ότι «δεν φέρει ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων» και ότι «μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ