Γκομπέρ: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, στόχος μας το χρυσό μετάλλιο»

Γκομπέρ: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, στόχος μας το χρυσό μετάλλιο»

Η Γαλλία θα «κονταροχτυπηθεί» με τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα της στο Ολυμπιακό τουρνουά και ο Ρούντι Γκομπέρ έδειξε την αυτοπεποίθηση του για την ομάδα του.

Τις ΗΠΑ αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της στο Ολυμπιακό τουρνουά η Γαλλία και Ρούντι Γκομπέρ έδειξε την αυτοπεποίθηση του για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Team USA: «Δε φοβάμαι κανέναν και η ομάδα μου δεν φοβάται κανέναν. Ποτέ δεν φοβόμουν κανέναν και αυτό δεν θα αλλάξει σήμερα. Όσο πιο δύσκολη είναι η πρόκληση, τόσο μεγαλύτερο κίνητρο έχω. Και νομίζω ότι ισχύει το ίδιο για τους συμπαίκτες μου. Ελπίζουμε να έχουν την καλύτερη δυνατή ομάδα, αλλά γνωρίζουμε ότι και άλλες ομάδες είναι δυνατές. Εναπόκειται σε εμάς να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ. Τόσο απλό».

Για το αν ο στόχος της Γαλλίας είναι το χρυσό μετάλλιο: «Ναι φυσικά. Αλλά ο νούμερο ένα στόχος μας είναι να απολαύσουμε τον χρόνο μας εκεί. Στοχεύουμε πολύ ψηλά. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ανυπομονούμε όλοι για αυτήν την πρόκληση. Προφανώς, θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε καθώς προχωράμε, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε την ευκαιρία για εξαιρετικά αποτελέσματα εάν παίξουμε μαζί και αν είμαστε συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ