Βλάχος: «Δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια» (vid)

Βλάχος: «Δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια» (vid)

Χαμηλά θέλησε να κρατήσει τους τόνους ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Θοδωρής Βλάχος, μετά τη μεγάλη νίκη της «γαλανόλευκης» απέναντι στην Ουγγαρία.

Η Ελλάδα κατάφερε να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο Ολυμπιακό τουρνουά πόλο, επικρατώντας με 10-9 της ισχυρής Ουγγαρίας στην πρεμιέρα της στο Τόκιο. Μία νίκη, με την οποία η Ελλάδα βάζει από τώρα τις βάσεις για την πρόκριση της.

Ο Θοδωρής Βλάχος ωστόσο δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια και για αυτό κράτησε χαμηλά την… μπάλα, αναφέροντας πως είναι πολύ νωρίς για να γίνονται μακροχρόνιες σκέψεις…

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Η Ουγγαρία είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ήμασταν. Αν και μείναμε πίσω στο σκορ διαχειριστήκαμε σωστά τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στην επίθεση, μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι, είχαμε το σθένος να περάσουμε μπροστά. Πιστεύω ότι μία τέτοια νίκη είναι μεγάλη από μόνη της γιατί είναι σε πρεμιέρα Ολυμπιακού τουρνουά και γιατί είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Ουγγαρία. Η νίκη εκτός από τους τρεις βαθμούς.

Μένουμε στον στόχο μας να είμαστε στην τετράδα του ομίλου. Δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να λέμε μεγάλα λόγια και να ονειροβατούμε και να κοιτάμε μακριά. Αυτοί οι τρεις βαθμοί μας δίνουν ένα μαξιλαράκι και κυρίως αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Είναι πολλά τα παιχνίδια και θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Αυτό πρέπει να προσέξουμε και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία», δήλωσε ο προπονητής της Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ