Στο ύψος του ο Ζβέρεφ (2-0)

Στο ύψος του ο Ζβέρεφ (2-0)

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-3) του Γεν-Χσουν Λου και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Άνετος και ωραίος ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Γερμανός τενίστας έκανε το καθήκον του, επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-3) του Γεν-Χσουν Λου και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Ο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης έδειξε από την αρχή τα… δόντια του, δεν άφησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον αντίπαλο του και Νο.573 στον κόσμο να πιστέψει σε κάτι, και «καθάρισε» έτσι εύκολα και απλά, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του τουρνουά, όπου θα βρει απέναντι του τον Κολομβιανό Ντάνιελ Γκαλάν.

Ο Γερμανός βρίσκεται στο ίδιο ταμπλό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και έτσι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συναντήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά πριν από τον τελικό. Από την άλλη, στον 2ο γύρο προκρίθηκε επίσης και ο Πολωνός Χούρκατς, ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) του Αυστραλού Σάβιλ και θα βρει στον επόμενο γύρο τον Βρετανό Μπρόντι ο οποίος από την πλευρά του άφησε εκτός συνέχειας τον Σερούντολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ