Τσιτσιπάς: Με Τιαφό στον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά

Τσιτσιπάς: Με Τιαφό στον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλο που θα συναντήσει στο δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά και αυτός είναι ο Αμερικανός Φράνσις Τιαφό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγχώθηκε απέναντι στον Φίλιπ Κολσράιμπερ, κατάφερε όμως να πάρει τη πρόκριση για το δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, κερδίζοντας με 2-1 σετ.

Ο Έλληνας τενίστας περίμενε να μάθει τον αντίπαλο του, που θα προέκυπτε από το νικητή του ζευγαριού Τιαφό – Σουγβου Κβον. Ο Αμερικανός ήταν αυτός που επικράτησε απέναντι στον Νοτιοκορεάτη και το έκανε με σχετική ευκολία.

Νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) σε 69 λεπτά αγώνα και έκλεισε ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά στους 32 του τουρνουά τένις.

Ο Έλληνας έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον 23χρονο Αμερικανό, νούμερο 53 στη παγκόσμια κατάταξη, καθώς ήταν αυτός που τον απέκλεισε από το Wimbledon, πριν τέσσερις εβδομάδες.

Ο αγώνας ήταν για το πρώτο γύρο του Grand Slam και ο Τιαφό έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας τον Τσιτσιπά με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-3) σε δύο ώρες και δύο λεπτά.

Πέρα από την κόντρα τους στη Βρετανία, έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές, με τον Στέφανο να βγαίνει νικητής σε αμφότερες.

Το 2017 στο Τόκιο, ο Έλληνας είχε κερδίσει με 2-0, σε αγώνα επιπέδου Challenger, ενώ το 2018, για το Next Gen Tournament, είχε επικρατήσει με 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ