Σάκκαρη: Το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της (vid)

Σάκκαρη: Το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Τόκιο, της επεφύλασσαν ένα πάρτι-έκπληξη.

Η Μαρία Σάκκαρη έγινε σήμερα 26 ετών και τα μέλη της ελληνικής αποστολής φρόντισαν να τις κάνουν ένα πάρτι-έκπληξη για να γιορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη μέρα για την Ελληνίδα αθλήτρια.

Η πρωτοβουλία ανήκε στον αρχηγό της ελληνικής αποστολής στο Τόκιο, Μιχάλη Φυσεντζίδη και στον υπαρχηγό, Ιάκωβο Φιλιππούση. Η Σάκκαρη φυσικά και δεν γνώριζε για τις προθέσεις των δύο ανθρώπων και το σκηνικό εκτυλίχθηκε στο αρχηγείο της Ελλάδας με πρόφαση ένα «σημαντικό θέμα».

Εκεί αποκαλύφθηκε η έκπληξη, με την Ελληνίδα να εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνησή της. Στο «κόλπο» ήταν και η Άννα Κορακάκη, η οποία μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με την Σάκκαρη στο Ολυμπιακό χωριό.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, μπορεί να βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά φρόντισε να της ευχηθεί μέσω βίντεο.

Η Σάκκαρη τους ευχαρίστησε για την έκπληξη και ανέφερε: «Ξέρετε ποια είναι η ευχή μου. Είναι πολύ ιδιαίτερα γενέθλια για μένα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που μου κάνατε και θα το θυμάμαι για πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ