Ρομπότ εκτελεί βολές σαν τον Γιάννη στους Ολυμπιακούς Αγώνες(vid)

Ρομπότ εκτελεί βολές σαν τον Γιάννη στους Ολυμπιακούς Αγώνες(vid)

Ο χρόνος που εκτελεί βολές ο Γιάννης έχει γίνει θέμα παγκοσμίως και φυσικά έγινε αναφορά και στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω ενός ρομπότ...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο επίκεντρο του μπασκετικού πλανήτη, χάρις στις επικές εμφανίσεις του στους τελικούς του ΝΒΑ, που του χάρισαν το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Ένας άλλος λόγος που ο Greek Freak είχε βρεθεί, κατά την διάρκεια των πλέιοφς, στο επίκεντρο σχολίων ήταν ο μεγάλος χρόνος που έπαιρνε να εκτελέσει τις βολές του. Παίκτες όπως οι Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ είχαν κατακρίνει την τακτική του Γιάννη να αργεί να εκτελεί από την γραμμή της φιλανθρωπίας, καθώς θεωρούσαν πως καθυστερεί την εξέλιξη του παιχνιδιού και κόβει την ροή της αναμέτρησης. Επίσης, πολλοί φίλαθλοι χρονομετρούσαν τον χρόνο που ο Γιάννης κάθεται στις βολές για να τον πικάρουν, με τον Greek Freak όμως να μην λογαριάζει.

Σήμερα όμως είδαμε κάτι πρωτότυπο. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Γαλλία για το τουρνουά μπάσκετ των ανδρών, οι διοργανωτές έβαλαν ένα ρομπότ να εκτελεί βολές σαν τον Γιάννη, κάτι που τράβηξε τα βλέμματα των φιλάθλων.

Απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ